Γεύμα πριν από τη «μάχη»…

Τη δεύτερη νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα αναζητά (15:00) η Αναγέννηση Καρδίτσας, η οποία υποδέχεται τον Απόλλωνα Λάρισας.

Λίγες ώρες πριν από το θεσσαλική «μάχη», λοιπόν, και μέσα σε ένα άκρως οικογενειακό κλίμα οι ποδοσφαιριστές και το προπονητικό τιμ της ομάδας γευμάτισαν σε πιτσαρία της Καρδίτσας.

Αναλυτικά το ενημερωτικό:

«Στο εστιατόριο-πιτσαρία «Il Gusto» συγκεντρώθηκαν το πρωί του Σαββάτου (25/11) ποδοσφαιριστές και προπονητικό τιμ της Αναγέννησης. Λίγες ώρες πριν το εντός έδρας παιχνίδι με έντονο Θεσσαλικό ενδιαφέρον κόντρα στον Απόλλωνα Λάρισας, στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής της Football League, το αγωνιστικό τμήμα των Κιτρινόμαυρων φρόντισε να ενισχύσει το φρόνημά του γευματίζοντας σε ένα ιδανικό περιβάλλον που είχε να του προσφέρει, πέρα από το θρεπτικό και ποιοτικό τραπέζι και συνθήκες αποφόρτισης για το τρίτο φετινό παιχνίδι πρωταθλήματος της ομάδας στην Καρδίτσα.

Η έννοια της οικογένειας δεν αποτελεί σχήμα λόγου στην Αναγέννηση και η περίφημη ατμόσφαιρα που επικράτησε στο γεύμα, αποτελεί συνέχεια του ενωτικού κλίματος που υπάρχει αλλά και η καλύτερη τόνωση του ηθικού πριν από ένα κρίσιμο ματς.

Η ΠΑΕ Αναγέννηση ευχαριστεί το εστιατόριο-πιτσαρία «Il Gusto» (Υψηλάντου 74) για τη συμπαράσταση στην ομάδα και προσωπικά τον ιδιοκτήτη κ. Ιγνάτιο Γιαβάζη που στέκεται αρωγός στην προσπάθειά της».

Γεύμα πριν από τη «μάχη»…

Θεσσαλία |