Στον 11ο Ημιμαραθώνιο Δρόμο Καλαμπάκα-Τρίκαλα ο ΣΔΥΒ

Αυτή τη Κυριακή ο ΣΔΥΒ τρέχει στον Ημιμαραθώνιο Καλαμπάκας-Τρικάλων και τον παράλληλο αγώνα των 5 χιλιομέτρων. Προγραμματίστηκε εκδρομή με λεωφορείο, και η αναχώρηση ορίστηκε στις 6.45 το πρωί της Κυριακής 11 Μαρτίου από το Δημαρχείο Βόλου. Καλούνται όλοι να βρίσκονται εκεί τουλάχιστον 15 λεπτά νωρίτερα.
Την επόμενη βδομάδα σειρά παίρνει η συμμετοχή στον 7ο Ημιμαραθώνιο Αθήνας, και τη 1 Απριλίου στον 13ο Διεθνή Μαραθώνιο Δρόμο Θεσσαλονίκης «Μέγας Αλέξανδρος». Οι εγγραφές για τους αγώνες αυτούς έχουν ολοκληρωθεί. Ανοιχτές παραμένουν οι εγγραφές για τους εξής αγώνες, ενώ προσεχώς θα ανακοινωθούν και νέοι:
24 Μαρτίου (Σάββατο, απόγευμα) Run Greece Λάρισα 10 και 5 χιλιόμετρα. Λήξη εγγραφών 17 Μαρτίου. Θα γίνει και παιδικός αγώνας (δωρεάν συμμετοχή).
14 Απριλίου (Σάββατο) Lamia Night & Run. Αγώνες 10 χιλιομέτρων, 4.600μ, και σκτάλη 2Χ5χλμ. Λήξη εγγραφών: λίγες ημέρες πριν τον αγώνα.
Στις 21 Απριλίου θα γίνει ο 4ος Διεθνής Ημιμαραθώνιος Βόλου, ο παράλληλος 25ος Δρόμος Υγείας 5 χιλιομέτρων και ο Παιδικός Αγώνας 500 μέτρων. Πυρετώδεις είναι οι ετοιμασίες, ενώ στις σελίδες του αγώνα και του συλλόγου στο διαδίκτυο γίνονται οι εγγραφές.
Ο 4ος Λαϊκός Αγώνας Δρόμου Δάσους Κουρί Αλμυρού θα γίνει το απόγευμα του Σαββάτου 12 Μαΐου από τον Σύλλογο Φίλων Δάσους Κουρί, τον ΣΔΥ Βόλου και τον Γυμναστικό Σύλλογο Αλμυρού υπό την αιγίδα του Δήμου Αλμυρού, και οι εγγραφές θα ανοίξουν σύντομα.

Στον 11ο Ημιμαραθώνιο Δρόμο Καλαμπάκα-Τρίκαλα ο ΣΔΥΒ