Έγκλημα στην Μακρυράχη Πηλίου

Η ζήλια φαίνεται ότι «όπλισε» το χέρι 50χρονου που πυροβόλησε 61χρονο και 36χρονη χθες το βράδυ στη Μακρυράχη. 

Σύμφωνα με πληροφορίες η 36χρονη που είναι διαζευγμένη διατηρούσε σχέση το τελευταίο δεκαήμερο με τον 61χρονο, ενώ το προηγούμενο οκτάμηνο διατηρούσε σχέση με τον 50χρονο, επίσης διαζευγμένος.

Ειδικότερα ο 50χρονος μετέβη χθες το βράδυ σε αποθήκη με ξύλα και νάιλον, ιδιοκτησίας του 61χρονου. Εκείνη την ώρα στην αποθήκη βρίσκονταν ο 61χρονος με την 36χρονη κι έκαναν εργασίες με λουλούδια. Ο δράστης πυροβόλησε αρχικά στο χέρι τον 61χρονο και μετά από λογομαχία μεταξύ των τριών ατόμων, ο 50χρονος πυροβόλησε και τραυμάτισε στην κοιλιά τον 61χρονο και την 36χρονη στο χέρι. Στη συνέχεια χρησιμοποιώντας το κοντάκι του όπλου προκάλεσε στους παθόντες χτυπήματα σε διάφορα μέρη του σώματός τους.

Γείτονες που είδαν το συμβάν ειδοποίησαν την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ. Αρχικά οι δύο τραυματίες διακομίσθηκε στο Κ.Υ. Ζαγοράς και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου λίγες ώρες αργότερα γύρω στις 2 τα ξημερώματα ο 61χρονος εξέπνευσε, ενώ η 36χρονη νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Ο 50χρονος δράστης μετά την πράξη του επέστρεψε στο σπίτι του. Στους αστυνομικούς που μετέβησαν σπίτι του για να τον συλλάβουν, τους είπε ότι έχει καταναλώσει ποσότητα φυτοφαρμάκου. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον μετέφερε αρχικά στο Κ.Υ. Ζαγοράς και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Βόλου όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος, ενώ μεταφέρθηκε για εξετάσεις στη Λάρισα.
Το προανακριτικό έργο διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας Βόλου.

Έγκλημα στην Μακρυράχη Πηλίου

Μαγνησία, Πρώτο Θέμα |