ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : Καταγγελία για άγριο κρούσμα «bullying» σε Δημοτικό Σχολείο του Βόλου

Καταγγελία για επανειλημμένα κρούσματα  »bullying» σε Δημοτικό Σχολείο του Βόλου έγιναν από γονείς μαθήτριας της Α΄ τάξης του 12ου Δημοτικού Σχολείου Βόλου, που βρίσκεται στην οδό Κύπρου.

Συγκεκριμένα , αναφέρθηκε περιστατικό κατά το οποίο μαθητής της Α΄τάξης κατέληξε με κάταγμα στο πόδι κατά την διάρκεια της γυμναστικής , μετά από »bullying» που υπέστη από ομάδα 4-5 συμμαθητών του.

Ο μικρός μαθητής έπαιζε στο κλειστό γυμναστήριο του σχολείου με συμμαθητές του όταν εμφανίσθηκε «ομάδα» πέντε ατόμων της ιδίας τάξης οι οποίοι απαίτησαν να τους δώσει την μπάλα. όταν ο μικρός αρνήθηκε, όλη η «ομάδα» άρχισε να τον κτυπά και να τον ποδοπατά έως ότου του έσπασαν το πόδι.

»Έχουν παρατηρηθεί αρκετά περιστατικά τον τελευταίο καιρό. Πρόκειται για παιδάκια της Α΄Δημοτικού που όμως έχουν σχηματίσει μια ομάδα και τρομοκρατούν  τους συμμαθητές τους.Τις προάλλες κατέβασαν το παντελόνι ενός παιδιού μέσα στο σχολείο.Όταν μάθαμε για το αγοράκι που έσπασε το πόδι του , θορυβηθήκαμε ,ενημερώσαμε τον Διευθυντή του σχολείου και έχουμε ξεκινήσει ενέργειες για την λύση του προβλήματος.Πρέπει να δοθεί ένα τέλος σ’ αυτή την ιστορία με το νταηλίκι και τον εκφοβισμό μέσα στο σχολείο μας  κατήγγειλε ο γονέας Α.Π.»

από K.K.P.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : Καταγγελία για άγριο κρούσμα «bullying» σε Δημοτικό Σχολείο του Βόλου