Βόλος : Άνδρας πνίγηκε πέφτοντας στη θάλασσα δεμένος σε μηχανάκι !

Πτώμα ανδρός εντοπίστηκε λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι, σε μικρή απόσταση από την ακτή στις Πλάκες. Ανδρες του Λιμενικού μετέβησαν στην ακτή, ειδοποιήθηκε και το ΕΚΑΒ. Το πτώμα ήταν βυθισμένο στο νερό σε μικρή απόσταση από την ακτή. Σκάφος του Λιμενικού έσπευσε στις Πλάκες και έγινε επιχείρηση για την ανάσυρσή του από τη θάλασσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έναν άντρα 54 ετών, που εργαζόταν στη ΔΕΥΑΜΒ, που εκτιμάται ότι ήθελε να θέσει τέρμα στη ζωή του, καθώς έπεσε δεμένος με το μηχανάκι του στη θάλασσα. Τον άνδρα ανέσυρε δύτης καθώς ήταν δύσκολη η προσέγγιση σκάφους του λιμενικού.

Η σορός του άνδρα επέπλεε σε απόσταση 2,5 μέτρων από την ακτή, ενώ το μηχανάκι του εντοπίστηκε στην ίδια απόσταση και σε βάθος 7 μέτρων μέσα στη θάλασσα. Στο λαιμό του βρέθηκε ένα κομμάτι καλώδιο, όπως και στο μηχανάκι, με το οποίο είχε δεθεί, και έσπασε από το βάρος κατά τη «βουτιά».
Η σορός του άτυχου άνδρα ανασύρθηκε στις τέσσερις παρά δέκα και με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, ενώ στη συνέχεια ανασύρθηκε και το μοιραίο δίκυκλο από τη θάλασσα

Όπως έγινε γνωστό, οι συγγενείς του τον έψαχναν από το πρωϊ ενώ οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως στο παρελθόν έχει νοσηλευτεί στην ψυχιατρική του Αχιλλοπούλειου.

πηγή: volosday.gr

Βόλος : Άνδρας πνίγηκε πέφτοντας στη θάλασσα δεμένος σε μηχανάκι !

Μαγνησία, Πρώτο Θέμα |