«Γυαλιά καρφιά» τα γραφεία του Ερασιτέχνη της Νίκης Β. και των Blue Diamonds(+photos)

«Γυαλιά καρφιά» έκαναν άγνωστοι τα γραφεία του Ερασιτέχνη της Νίκης Βόλου και των Blue Diamonds επί της οδού Μαιάνδρου. Το συμβάν έγινε αντιληπτό σήμερα λίγα λεπτά μετά τις 12 το μεσημέρι, όταν υπάλληλος άνοιξε τα γραφεία του Ερασιτέχνη και διαπίστωσε τι είχε συμβεί.

Πεταμένα βιβλία, χαρτιά έξω από συρτάρια, σπασμένα τζάμια, ενώ η ίδια εικόνα και στο δίπλα χώρο όπου στεγάζονται οι Blue Diamonds. Οι δράστες εκτιμάται ότι μπήκαν από την είσοδο που οδηγεί στα αποδυτήρια. Έσπασαν το λουκέτο και μπήκαν από την πίσω πλευρά των γραφείων όπου περνά μικρός διάδρομος και στη συνέχεια ξεκινά το γήπεδο. Οι δράστες έσπασαν όλα τα παράθυρα από τα αποδυτήρια και τους βοηθητικούς χώρους.

Μπήκαν στο γραφείο των Blue Diamonds απ’ όπου αφαίρεσαν χρήματα το ύψος των οποίων δεν έχει υπολογιστεί ακόμη. Στη συνέχεια μπήκαν από την πίσω πόρτα στα γραφεία του Ερασιτέχνη, όπου αφού έσπασαν τις τζαμαρίες, πέταξαν έξω χαρτιά φακέλους κ.α.

Τόσο τα μέλη των Blue Diamonds όσο και του Ερασιτέχνη δεν πίστευαν στα μάτια τους, το μέγεθος των ζημιών που προκάλεσαν οι δράστες, οι οποίοι εκτός από τα χρήματα αφαίρεσαν και μια φωτογραφική μηχανή από τα γραφεία του Ερασιτέχνη. Αστυνομικοί της σήμανσης μετέβησαν στο σημείο ενώ τόσο ο Σύλλογος του Ερασιτέχνη όσο και ο Σύλλογος Blue Diamonds θα καταθέσουν μήνυση κατ’ αγνώστων. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό

 

zimies erasitexni kai blu diamod niki volouzimies erasitexni kai blu diamod niki volou (2)zimies erasitexni kai blu diamod niki volou (3)zimies erasitexni kai blu diamod niki volou (5)zimies erasitexni kai blu diamod niki volou (6)zimies erasitexni kai blu diamod niki volou (7)zimies erasitexni kai blu diamod niki volou (8)zimies erasitexni kai blu diamod niki volou (8)zimies erasitexni kai blu diamod niki volou (9)zimies erasitexni kai blu diamod niki volou (10)

Sia

«Γυαλιά καρφιά» τα γραφεία του Ερασιτέχνη της Νίκης Β. και των Blue Diamonds(+photos)

Μαγνησία, Πρώτο Θέμα |