Γ. Καλτσογιάννης : Χρέος μας να συνδράμουμε στα Ιδρύματα της πόλης μας

Τις Άσπρες Πεταλούδες επισκέφθηκε χθες ο κ. Γ. Καλτσογιάννης

Στις Άσπρες Πεταλούδες, το φιλανθρωπικό ίδρυμα της πόλης με την πολύχρονη ιστορία, που στηρίζει άτομα με διάφορες ειδικές ανάγκες, βρέθηκε σήμερα το πρωί ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. κ. Γιώργος Καλτσογιάννης, ο οποίος συνεχάρη τη διοίκηση και το προσωπικό του Ιδρύματος για τις άοκνες προσπάθειές τους, ώστε ακόμη και μέσα στην κρίση να μπορεί να προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες σε συμπολίτες.

Ο κ. Καλτσογιάννης περιηγήθηκε από τα στελέχη του Ιδρύματος στις εγκαταστάσεις των «Άσπρων Πεταλούδων», ενημερώθηκε για τις δράσεις και τις υπηρεσίες που παρέχονται, αλλά και για τον εντατικό αγώνα που διεξάγεται σε συνθήκες κρίσης με την κρατική επιδότηση να έχει μειωθεί και τις αρνητικές επιπτώσεις που υπάρχουν στις δωρεές.
Ο κ. Καλτσογιάννης μιλώντας στα στελέχη και τους εργαζόμενους ανέφερε πως «θέλω να σας συγχαρώ για τον πολύ σημαντικό αγώνα που δίνετε καθημερινά υποστηρίζοντας και δίνοντας ελπίδα ζωής σε συμπολίτες με ειδικές ανάγκες. Η ειδική αγωγή και περίθαλψη πρέπει να είναι η ύψιστη προτεραιότητα μιας κοινωνίας με αξίες. Και αυτό έπραξα και πράττω από τη θητεία στην Περιφέρεια έχοντας μαζί σας στενή συνεργασία, αλλά και στην προσωπική μου διαδρομή εκφράζοντας στην πράξη τη στήριξή μου σε αυτές τις δομές».

kaltsogiannis aspres petaloudes 2

 

Ο υποψήφιος βουλευτής πρόσθεσε πως «προσωπικά θα βρίσκομαι στο πλευρό σας και θα διεκδικήσω με όλες μου τις δυνάμεις, όποιο αίτημα μου υποβάλλετε. Η πόλη μας διαθέτει τρία σημαντικά Ιδρύματα, τις Άσπρες πεταλούδες, το Ορφανοτροφείο και το Γηροκομείο, για τα οποία πρέπει να παλέψουμε όλοι μαζί, ώστε να διασφαλίσουμε την ομαλή λειτουργία τους. Είναι ζήτημα κοινωνικής ευαισθησίας, αλλά και συλλογικού χρέους απέναντι σε συμπολίτες που έχουν την ανάγκη μας. Αυτούς τους ανθρώπους εμείς τους βοηθάμε και τους δίνουμε την ελπίδα για να συνεχίσουν».

Σε αυτό το πλαίσιο ο κ. Καλτσογιάννης τάχθηκε υπέρ της ενίσχυσης της κρατικής επιδότησης στα Ιδρύματα της πόλης αλλά και της δημιουργίας ενός θεσμικού πλαισίου που να διασφαλίζει τις θέσεις εργασίας των εργαζομένων που καθημερινά προσφέρουν πολύτιμες υπηρεσίες.

Γ. Καλτσογιάννης : Χρέος μας να συνδράμουμε στα Ιδρύματα της πόλης μας

Μαγνησία, Πρώτο Θέμα |