Εκπρόσωπος Μαγνησίας στην Πανθεσσαλική Συνδιάσκεψη ΟΝΝΕΔ ο Γ.Εμμανουηλίδης

 

Τη Μαγνησία εκπροσώπησε ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Γιώργος Εμμανουηλίδης το Σάββατο 18/11/17, όπου έλαβε χώρα η Πανθεσσαλική Συνδιάσκεψη ΟΝΝΕΔ, παρουσία του προέδρου Κυριάκου Μητσοτάκη, του πρόεδρου της οργάνωσης Κώστα Δέρβου, του υπεύθυνου επαρχιακού Θάνο Κολοβό, των προέδρων των Τρικάλων, της Λάρισας, της Καρδίτσας και μελών της κεντρικής επιτροπής.
Πιο συγκεκριμένα ο Γιώργος Εμμανουηλίδης ανέφερε τα εξής:
«Η ευθύνη της γενιάς μας είναι μεγάλη, καθώς εμείς θα καθορίσουμε τον πολιτικό βίο για τις επόμενες δεκαετίες, εμείς έχουμε την υποχρέωση να πούμε την αλήθεια στη γενιά μας έτσι ώστε να εμπιστευτούν οι νέοι τη πολιτική και τη παράταξή μας , καθώς είναι η μοναδική σοβαρή και αξιόπιστη δύναμη για να αναλάβει τα ηνία της χώρας. Οι νέες και οι νέοι σήμερα, στη πλειοψηφία τους, δεν έχουν ανάγκη να ταυτιστούν πολιτικά και ιδεολογικά, έχουν ανάγκη από βιοπορισμό, έχουν ανάγκη για εργασία! Θέλουν να προχωρήσουν την ζωή τους και να πραγματοποιήσουν τα όνειρα τους. Παρόλο που σήμερα έχουμε νεολαία μορφωμένη, καταρτισμένη και ώριμη να ενταχθεί και να προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο, έχουμε μία κοινωνία ανώριμη να την απορροφήσει και μάλιστα σε τέτοιο βαθμό που η φυγή στο εξωτερικό ή στην καλύτερη περίπτωση η εκ περιτροπής εργασία είναι μονόδρομος.
Είναι απαραίτητο να υπάρξει ένα στρατηγικό πλαίσιο που θα δίνει κίνητρα, θα βοηθήσει τη νεανική επιχειρηματικότητα, θα επαναπατρίσει το ελληνικό εργατικό δυναμικό που σήμερα βρίσκεται εκτός χώρας, θα χρηματοδοτήσει την είσοδο νέων στον πρωτογενή τομέα και στον τουρισμό.
Προτεραιότητά  μας είναι εργασία για τις νέες και τους νέους. Αν καταφέρουμε να πείσουμε τη γενιά μας ότι εμείς μπορούμε να δώσουμε λύσεις, τότε είμαι σίγουρος πως τα ποσοστά της νέας δημοκρατίας στη νεολαία θα είναι εκπληκτικά! Η δικιά μας γενιά στελεχών θα είναι οι ηγέτες της Ελλάδας του αύριο. Πρέπει από σήμερα να επικοινωνήσουμε το μήνυμα, ότι οι νέοι μπορούν ξαναφέρουν το χαμόγελο στους συμπολίτες μας. Όλοι μαζί ενωμένοι σήμερα από τη Θεσσαλία εκπέμπουμε μήνυμα νίκης για την παράταξή μας, μήνυμα αυτοδυναμίας!
Εκπέμπουμε το μήνυμα ότι ο δικός μας αρχηγός, ο δικός μας νέος, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα είναι ο επόμενος πρωθυπουργός της χώρας.»
Επίσης, από Μαγνησία τοποθετήθηκε και το μέλος της κεντρικής επιτροπής Γιάννης Μαμούρας, όπου έθιξε σοβαρά ζητήματα που απασχολούν τη νεολαία και προσκάλεσε όλα τα στελέχη στα πλαίσια της δράσης της ΟΝΝΕΔ «Αύριο» να επισκεφτούν τις μεγάλες βιομηχανικές και τυροκομικές μονάδες που διαθέτει ο Αλμυρός. Τέλος από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας παρευρέθηκε ο γραμματέας της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Βόλου Θανάσης Σχοινάς.

 

Ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας

Γιώργος Εμμανουηλίδης

Εκπρόσωπος Μαγνησίας στην Πανθεσσαλική Συνδιάσκεψη ΟΝΝΕΔ ο Γ.Εμμανουηλίδης

Μαγνησία, Πρώτο Θέμα |