Επίδειξη ρυθμικής γυμναστικής, 21ο Διεθνές SUMMER CAMP και Πανελλήνιο Συνέδριο με τίτλο «Αστική Ανάπλαση και Ανάπτυξη»

Επίδειξη ρυθμικής γυμναστικής, 21ο Διεθνές SUMMER CAMP και Πανελλήνιο Συνέδριο με τίτλο «Αστική Ανάπλαση και Ανάπτυξη»

 

 

Επίδειξη ρυθμικής γυμναστικής, 21ο Διεθνές SUMMER CAMP και Πανελλήνιο Συνέδριο με τίτλο «Αστική Ανάπλαση και Ανάπτυξη», είναι οι εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται από την Τετάρτη 27 έως την Παρασκευή 29 Ιουνίου στη Μαγνησία με την υποστήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Συγκεκριμένα την Τετάρτη 27 Ιουνίου η Γυμναστική Ένωση Βόλου σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας διοργανώνουν Επίδειξη Ρυθμικής Γυμναστικής, που θα πραγματοποιηθεί στο Βόλο.

Σύμφωνα με δηλώσεις της Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Σποράδων κ. Κολυνδρίνη «Η εκδήλωση αποτελεί σημαντικό αθλητικό γεγονός. Στόχος της όλης εκδήλωσης, πέρα από την ενίσχυση του αθλητικού πνεύματος είναι η γνωριμία με το άθλημα της Ρυθμικής γυμναστικής»

Από την Πέμπτη 28 Ιουνίου έως την Δευτέρα 2 Ιουλίου, ο Αθλητικός Σύλλογος ΥΠΕΡΤΑΤΗ-ΑΛΗΘΕΙΑ-ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ και η Περιφέρεια Θεσσαλίας, συνδιοργανώνουν το 21ο Διεθνές SUMMER CAMP που θα πραγματοποιηθεί στον Άγιο Ιωάννη Πηλίου (Παπά Νερό) από 28 Ιουνίου έως 2 Ιουλίου 2018. Συγκεκριμένα η Περιφέρεια Θεσσαλίας συμμετέχει στους φιλικούς αγώνες-επιδείξεις   που θα πραγματοποιηθούν την 1η  Ιουλίου 2018.

Συμμετέχουν Αθλητές και Εκπαιδευτές απ’ όλη την Ελλάδα και συγκεκριμένα από 20 Συλλόγους και πλέον, που καλλιεργούν και διδάσκουν το SHINKYOKUSHINKAI, το KYOKUSHINKAI και το ASHIHARA ΚΑΡΑΤΕ. Συμμετέχουν ξένες Ομάδες και αποστολές με αθλητές και εκπαιδευτές υψηλού επιπέδου, παγκόσμιας αναγνώρισης στο Άθλημα. Σε δηλώσεις της η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων κ. Κολυνδρίνη ανέφερε «Τις ημέρες διαμονής και οργάνωσης του SUMMER CAMP , πραγματοποιούνται καθημερινά στην παραλία του Παπά Νερό προπονήσεις 2ωρες, όπου μαζί με τους τουρίστες που παραθερίζουν Έλληνες και ξένους, δημιουργείται μια ξεχωριστή και μοναδική ατμόσφαιρα που προσελκύει όλους τους παραθεριστέ»ς. Οι προπονήσεις αυτές είναι ανοικτές για όλο το κοινό που παρακολουθεί όλες τις ώρες και ύστερα ενημερώνεται για την επόμενη ημέρα. Την τελευταία ημέρα την 1η Ιουλίου, το απόγευμα στο κάμπινγκ πραγματοποιούνται φιλικοί αγώνες και επιδείξεις μεταξύ ομάδων της Ελλάδας και άλλων χωρών όπου προσκαλούνται όλοι οι τουρίστες και φίλοι του Αθλήματος, οι οποίοι παραθερίζουν στον Άγιο Ιωάννη.

Τέλος από την Παρασκευή 29 Ιουνίου έως την Κυριακή 1η Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί Πανελλήνιο Συνέδριο με τίτλο: «Αστική Ανάπλαση & Ανάπτυξη: Πολιτισμός-Τουρισμός-Αγορά Ακινήτων», στο Βόλο και στο Συνεδριακό Κέντρο της Μονής Πάου στην Αργαλαστή Πηλίου. Συνδιοργανωτές είναι Η Περιφέρεια Θεσσαλίας, το Εργαστήριο Μορφολογίας & Σχεδιασμού Αστικού Χώρου και οι καθηγητές του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών «Αστική Ανάπλαση & Ανάπτυξη», του Τμήματος Χωροταξίας, Πολεοδομίας & Περιφερειακής Ανάπτυξης της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Σε δηλώσεις της η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων κ. Κολυνδρίνη τόνισε «Η διοργάνωση του συνεδρίου, στοχεύει να προσφέρει πανελλήνιο βήμα ακαδημαϊκού διαλόγου ανάμεσα σε διακεκριμένους καθηγητές πολλών ελληνικών ΑΕΙ και νέους ερευνητές, μεταπτυχιακούς και διδακτορικούς φοιτητές, που εκπονούν τη διατριβή τους στα γνωστικά πεδία της αρχιτεκτονικής, της πολεοδομίας, της αστικής οικονομικής, της αστικής ανάπτυξης, του τουρισμού και της αγοράς ακινήτων. Η συμμετοχή στην επιστημονική αυτή συνάντηση, μεγάλου αριθμού επιστημόνων,  λειτουργεί πολλαπλασιαστικά και ανταποδοτικά και ως προς την τοπική κοινωνία της πόλης του Βόλου και ευρύτερα την περιοχή της Μαγνησίας, τόσο σε υλικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο».

 

 

 

 

Επίδειξη ρυθμικής γυμναστικής, 21ο Διεθνές SUMMER CAMP και Πανελλήνιο Συνέδριο με τίτλο «Αστική Ανάπλαση και Ανάπτυξη»

Μαγνησία, Πρώτο Θέμα |