Η ΛΑΕ Μαγνησίας για την ματαίωση των πλειστηριασμών στα Δικαστήρια του Βόλου

 

ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ

Δεκάδες αρπαγές σπιτιών και λαϊκών περιουσιών

ακυρώθηκαν  από το κίνημα

 

Ακυρώθηκαν, από μέλη του κινήματος κατά των πλειστηριασμών, περισσότεροι από 200 πλειστηριασμοί, που είχαν προγραμματιστεί σε όλα τα ειρηνοδικεία της χώρας για την Τετάρτη 26/7 και στο Βόλο πάνω από 10 πλειστηριασμοί , από τους οποίους οι επισπεύδοντες σε όλους ήταν τράπεζες.

Στο ειρηνοδικείο του Βόλου  , ακυρώθηκαν από το κίνημα όλοι οι πλειστηριασμοί  , παρά το γεγονός ότι και πάλι ορισμένοι «συμβολαιογράφοι – κοράκια»επιχείρησαν θρασύτατα να διενεργήσουν «νόμιμα» ή παράνομα πλειστηριασμούς.

Στην κινητοποίηση στο ειρηνοδικείο του Βόλου  συμμετείχαν  μέλη  της ΛΑ.Ε,  και άλλων συλλογικοτήτων και απλοί πολίτες μέλη της  ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ .

Η  κινητοποίηση ήταν πάλι ήταν  μαζική και δυναμική και απέτρεψαν όλους τους πλειστηριασμούς σπιτιών ,μαγαζιών  και λαϊκών περιουσιών.

Την Τετάρτη 26 Ιουλίου επιχειρήθηκε για τελευταία φορά, μέσα στο τρέχον καλοκαίρι, να «βγουν μαζικά στο σφυρί» λαϊκές περιουσίες και κατοικίες. Οι πλειστηριασμοί θα «παγώσουν» μέχρι το τέλος Αυγούστου, λόγω της αργίας των δικαστηρίων για την καλοκαιρινή περίοδο.

Όμως, από τις 6/9 θα ξεκινήσουν, ξανά, με ακόμη μεγαλύτερη ένταση και μάλιστα με ηλεκτρονικό τρόπο.

Τα λαϊκά νοικοκυριά και οι μικρομεσαίοι θα βρεθούν και πάλι αντιμέτωποι με ένα διαρκώς αυξανόμενο «κύμα» πλειστηριασμών. Μετά το Καλοκαίρι, με ακέραια την πολιτική ευθύνη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ  και των κομμάτων της Βουλής, που τάσσονται υπέρ των εξοντωτικών για τον λαό μνημονίων, με ακόμη μεγαλύτερη ένταση, κάθε εβδομάδα θα βγαίνουν στο «σφυρί» όλο και περισσότερα σπίτια, καταστήματα και λαϊκές περιουσίες, για χάρη της ικανοποίησης των δανειστών – «οικονομικών δολοφόνων», των τραπεζών και των funds.
Επίσης, από τον Σεπτέμβριο θα εφαρμοστεί σε ευρεία κλίμακα το νέο σύστημα ηλεκτρονικών πλειστηριασμών. Στόχος των δανειστών, της κυβέρνησης και των φιλομνημονιακών κομμάτων είναι με ένα «κλικ» από έναν υπολογιστή, να εκπλειστηριάζονται σε εξευτελιστικές τιμές, χωρίς κανένα ηθικό φραγμό, οι λαϊκές κατοικίες και περιουσίες.
Κάθε εβδομάδα θα βγαίνουν στο «σφυρί» όλο και περισσότερα σπίτια, καταστήματα και λαϊκές περιουσίες, για χάρη της ικανοποίησης των δανειστών – «οικονομικών δολοφόνων», των τραπεζών και των funds.

Οι συλλογικότητες και οι πολίτες που απέτρεψαν και πάλι τους πλειστηριασμούς και  το Κίνημα κατά των Πλειστηριασμών δεν θα αναστείλει τη δράση του. Αντίθετα, θα εντείνει τον αγώνα κατά της υφαρπαγής των λαϊκών κατοικιών και περιουσιών, ακυρώνοντας στην πράξη και τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς...

Θα συνεχίσουμε τον αγώνα για να μην υπάρξουν αρπαγές σπιτιών και λαϊκών περιουσιών από τις τράπεζες, τα κερδοσκοπικά funds, τα “αρπακτικά” και το μνημονιακό κράτος, με το νέο πλέον σύστημα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών..και  θα εντείνουμε τον αγώνα κατά της υφαρπαγής των λαϊκών κατοικιών και περιουσιών, ακυρώνοντας στην πράξη και τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, από τον Σεπτέμβριο και μετά.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΕ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠ ΤΗ ΛΑΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ

ΛΑΕ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

 

 

 

 

 

Η ΛΑΕ Μαγνησίας για την ματαίωση των πλειστηριασμών στα Δικαστήρια του Βόλου

Μαγνησία, Πρώτο Θέμα |