Κάλεσμα του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Μαγνησίας

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

ΟΤΑ ΝΟΜΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ 

                                                                                                            ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ                                                                                                       Βόλος 11-3-2018

                                ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΛΕΣΜΑ

   

Συνάδελφοι και Συναδέλφισσες, την Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018 το μεσημέρι εκδικάζεται στο Δικαστήριο του Βόλου η μηνυτήρια αναφορά δέκα(!) συμβούλων της πλειοψηφίας του Δήμου Βόλου με προεξάρχοντα τον αναπληρωτή του έκπτωτου Δημάρχου Θ. Θεοδώρου, κατά της Προέδρου του συλλόγου μας Θάλειας Στάχτου.

Φυσικά, όλα αυτά έχουν αιτία, η οποία δεν είναι άλλη, παρά η δράση του σωματείου για την προάσπιση της νομιμότητας και των δικαιωμάτων των Δημοτικών Υπαλλήλων και του έργου τους προς τους πολίτες.

Στηρίζοντας τον Σύλλογό μας και την Πρόεδρό του, καλούμε τους συναδέλφους  και όσους πιστεύουν στον αγώνα για τα δικαιώματά μας να δώσουν δυναμικό παρών στις 11.30 το πρωί έξω από τα Δικαστήρια Βόλου (με στάση εργασίας από τις 11.30 έως 13.30). Στηρίζουμε το δικαίωμά μας στη δουλειά, τις συνδικαλιστικές ελευθερίες και υψώνουμε τείχος σε εκείνους που προσπαθούν να μας τρομοκρατήσουν.

 

 

                                      Ο ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΦΙΜΩΣΗ ΔΕΝ ΠΕΡΝΟΥΝ!

                                                          ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

                                                        

 

Κάλεσμα του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Μαγνησίας

Μαγνησία, Πρώτο Θέμα |