Λαϊκό γλέντι της  ΤΕ Μαγνησίας

ΛΑΪΚΟ ΓΛΕΝΤΙ της ΤΕ Μαγνησίας

 

Με κέφι, ενθουσιασμό και αισιοδοξία για την κάλυψη του πλάνου της οικονομικής εξόρμησης που προκήρυξε η Κ.Ε. του Κόμματος, πραγματοποιήθηκε το λαϊκό γλέντι της Τ.Ε. Μαγνησίας.

Στην εκδήλωση μίλησε ο Απόστολος Ριζόπουλος μέλος του Γραφείου της Τ.Ε. που ανέφερε:

Γιορτάζουμε φέτος τα 100 χρόνια από την Οκτωβριανή Σοσιαλιστική Επανάσταση, που έβαλε τη σφραγίδα της σε κάθε γωνιά του πλανήτη, βαδίζουμε για τα δικά μας 100χρονα, 100 χρόνια γεμάτα με θυσίες και αγώνες.

Όπως γνωρίζεται πραγματοποιούμε αυτό το διάστημα την οικονομική εξόρμηση για την ενίσχυση του κόμματός μας. Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση της ΚΕ:

Η οικονομική στήριξη στο ΚΚΕ ενισχύει τη δράση του μέσα στην εργατική τάξη, στο λαό, για να πάρουν πίσω οι εργαζόμενοι όσα έχασαν στα χρόνια της κρίσης, για να διεκδικήσουν τις σύγχρονες ανάγκες τους. Συμβάλλει στην ενίσχυση της πάλης του λαού απέναντι στην επίθεση διαρκείας του κεφαλαίου, της πάλης που βάζει στο στόχαστρο τον πραγματικό αντίπαλο, το κεφάλαιο και την εξουσία του. Είναι ενίσχυση της δύναμης που μάχεται για το δίκιο του λαού, για να ανοίξει ο δρόμος της ελπίδας και της προοπτικής για μια κοινωνία χωρίς ανεργία, φτώχεια και πολέμους. Βοηθά το Κόμμα της εργατικής τάξης να αναπτύσσει και να εκλαϊκεύει τις θέσεις του για τους αγώνες, να μάχεται για την ιστορική αλήθεια, να προβάλλει το επαναστατικό και προοδευτικό έργο του λαού. Να αναπτύσσει τη διεθνιστική δράση και αλληλεγγύη, να συνεχίζει και να εντείνει τις προσπάθειές του για την αναγκαία ανασυγκρότηση του διεθνούς κομμουνιστικού και εργατικού κινήματος.

Καλούμε όλες και όλους να συμβάλλετε στην ενίσχυση του κόμματος δίνοντας τη μάχη του κουπονιού, που είναι πρώτα και κύρια πολιτική μάχη. Το σημερινό μας γλέντι είναι στα πλαίσια της οικονομικής εξόρμησης. Είναι όμως και ευκαιρία να το «ρίξουμε και λίγο έξω», να διασκεδάσουμε.

 

 

 

Λαϊκό γλέντι της ΤΕ Μαγνησίας

Μαγνησία, Πρώτο Θέμα |