Σοκ στον Βόλο: Πέθανε ξαφνικά ο Άκης Σαμαρτζής

Έφυγε από τη ζωή μετά από έμφραγμα που υπέστη το προηγούμενο Σάββατο, ο ιδιοκτήτης του “Ράδιο ΑΚΡΟΑΜΑ”και ραδιοφωνικός παραγωγός Άκης Σαμαρτζής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Άκης Σαμαρτζής, ένιωσε αδιαθεσία το προηγούμενο Σάββατο και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη έμφραγμα και εισήχθη στην Στεφανιαία Μονάδα της ΜΕΘ.

Η κατάσταση της υγείας του κρίθηκε ιδιαίτερα σοβαρή από τους γιατρούς και αποφασίστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση εντός των επόμενων ημερών. Δυστυχώς, όμως, η καρδιά του δεν άντεξε, αφού σήμερα λίγο μετά τις 13:30 υπέστη νέο, οξύ αυτή τη φορά, έμφραγμα. Οι γιατροί της ΜΕΘ κατέβαλαν προσπάθειες ανάνηψης, αλλά δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν. Ο Άκης Σαμαρτζής άφησε την τελευταία του πνοή γύρω στις 2 το μεσημέρι.

Η είδηση για τον ξαφνικό θάνατό του έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στον Βόλο, καθώς συγγενείς, φίλοι και γνωστοί δεν μπορούν να πιστέψουν ότι ο Άκης Σαμαρτζής έφυγε τόσο πρόωρα από κοντά τους.

Η κηδεία του Άκη Σαμαρτζή θα γίνει αύριο Τρίτη 13 Μαρτίου 2018 και ώρα 3.30 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου Βόλου.

Ο Χρ. Μπουκώρος

Σε γραπτή δήλωση του βουλευτή Χρ. Μπουκώρου επισημαίνονται τα ακόλουθα:

Θλίψη και οδύνη σκόρπισε το άγγελμα του θανάτου του Άκη Σαμαρτζή. Άνθρωπος της ελεύθερης ραδιοφωνίας και γνωστός επιχειρηματίας, ευτύχησε να έχει πολλούς φίλους και συνεργάτες στο Βόλο. Ο άδικος θάνατος έκοψε βίαια το νήμα της ζωής του Άκη.
Προσέφερε πολλά στην ελεύθερη ραδιοφωνία και στην τοπική ενημέρωση με το Ράδιο Ακρόαμα. Απευθύνω τα ειλικρινή και θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος

Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του Άκη Σαμαρτζή που έφυγε τόσο απροσδόκητα και προωρα από τη ζωή. Η πρωινή ζώνη του του βολιώτικου Ραδιοφώνου από σήμερα θα είναι φτωχότερη και το κενό θα είναι δυσαναπλήρωτο.

Αιώνια του η μνήμη.

 

Σοκ στον Βόλο: Πέθανε ξαφνικά ο Άκης Σαμαρτζής

Μαγνησία, Πρώτο Θέμα |