Τρεις εκδηλώσεις με την υποστήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας στη Μαγνησία το Σαββατοκύριακο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τρεις ακόμη σημαντικές εκδηλώσεις με την υποστήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας θα πραγματοποιηθούν στο Νομό Μαγνησίας, το Σάββατο19 και την Κυριακή 20 Μαΐου 2018.

 

Στις 19 και 20 Μαΐου ο Α.Ο. ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΝΕΟΥ ΚΛΗΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΥ ΣΚΟΠΕΛΟΥ σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας διοργανώνουν Τουρνουά ποδοσφαίρου 2018, που θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο ποδοσφαίρου του Ν. Κλήματος Σκοπέλου.

Σκοπός του τουρνουά είναι να ενώσει μέσα από τον αθλητισμό τα παιδιά από τις τρεις δημοτικές ενότητες του νησιού αλλά και από τη Σκιάθο και Αλόννησο.  Να καλλιεργήσει την άμυλα μεταξύ των νέων παιδιών. Τα τελευταία χρόνια το τουρνουά ποδοσφαίρου στο Νέο Κλίμα έχει γίνει σημείο αναφοράς για τον αθλητισμό των Β. Σποράδων.

 

Στις 19 Μαΐου ο Σύλλογος Σαρακατσαναίων Ευξεινούπολης Μαγνησίας & Περιχώρων «Η ΣΤΑΝΗ» σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας διοργανώνουν Επιστημονική εκδήλωση για θέματα υγείας, που θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο Αλμυρού.

Σύμφωνα με δηλώσεις της Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Σποράδων «Η εκδήλωση αποσκοπεί στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής σχετικά με τα οφέλη της πρόληψης στον τομέα της υγείας. Τα οφέλη για τους κατοίκους είναι πολλαπλά, απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες δεδομένου ότι ενημερώνει για πολύ σοβαρά θέματα υγείας τόσο από πλευρά πρόληψης όσο και από πλευρά θεραπείας».

 

Στις 19 Μαΐου επίσης η ΕΝΩΣΗ ΠΟΝΤΙΩΝ ΝΟΜΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ  σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας διοργανώνουν εκδήλωση αφιερωμένη στην Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου  που θα πραγματοποιηθεί στο Βόλο.

Η ανωτέρω εκδήλωση διοργανώνεται με σκοπό να ενισχύσει την πολιτιστική-ιστορική συνείδηση όλων των Ελλήνων και έχει ως στόχο να δημιουργήσει πολιτιστική-ιστορική κληρονομιά για τις επερχόμενες γενιές.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τρεις εκδηλώσεις με την υποστήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας στη Μαγνησία το Σαββατοκύριακο

Μαγνησία, Πρώτο Θέμα |