Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του κόμβου Λαρίσης – Διμηνίου

ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Η Δημοτική Αρχή του Βόλου πραγματοποίησε σήμερα το μεσημέρι τα εγκαίνια του κόμβου, στη συμβολή των οδών Λαρίσης – Διμηνίου, του πρώτου εκ των πέντε κυκλικών κόμβων που συνολικά θα κατασκευαστούν στην πόλη του Βόλου και αναμένεται να συμβάλλουν αποτελεσματικά στην κυκλοφοριακή αποσυμφόρηση της πόλης.

Το έργο χρηματοδοτείται, με 1, 6 εκατομμύρια ευρώ, συνολικά,  από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, την ηγεσία του οποίου η Δημοτική Αρχή ευχαριστεί για το ενδιαφέρον και την άψογη συνεργασία, παρά τις αντιδράσεις και την υπονόμευση από πλευράς τοπικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, και θα συνεχιστεί με την κατασκευή άλλων τριών κόμβων, αλλά και ενός ακόμη στη συμβολή των οδών Αθηνών – Λαρίσης, που εντάχθηκε στο ΠΔΕ του 2017 του ίδιου υπουργείου, με προϋπολογισμό 1,2 εκατομ. ευρώ.

Της επίσημης απόδοσης του έργου στη χρήση των πολιτών, προηγήθηκε αγιασμός που τέλεσε ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Δημητριάδος, κ.κ. Ιγνάτιος, ενώ την κορδέλα εγκαινίων έκοψε ο αιρετός Δήμαρχος, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης της πλειοψηφίας, Αχιλλέας Μπέος, παρουσία του εκτελούντος χρέη Δημάρχου, Θάνου Θεοδώρου, άλλων αντιδημάρχων, δημοτικών συμβούλων και πλήθους πολιτών

Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του κόμβου Λαρίσης – Διμηνίου

Μαγνησία, Πρώτο Θέμα |