Συνεχίζονται οι χειμερινές εκπτώσεις έως 5 Μαρτίου 2018 στην αγορά του Αλμυρού

Συνεχίζονται οι χειμερινές εκπτώσεις έως 5 Μαρτίου 2018 στην αγορά του Αλμυρού

 

Οι χειμερινές εκπτώσεις για το νομό μας συνεχίζονται και θα λήξουν την Δευτέρα 5 Μαρτίου 2018, όπως έχει οριστεί από την Περιφέρεια Μαγνησίας & Βορείων Σποράδων, σύμφωνα με το άρθρο 114 του Ν. 4446/2016.

Υπενθυμίζεται ότι πρέπει να τηρείται ο τρόπος με τον οποίο υπολογίζεται και προβάλλεται η μειωμένη τιμή, και να ανταποκρίνεται στην αλήθεια και να μην είναι ανακριβής. Οι καταστηματάρχες θα πρέπει, σε περίπτωση ελέγχου, να είναι σε θέση να αποδείξουν, ότι η παλαιά τιμή πώλησης που αναγράφεται στην πινακίδα, ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Κατά την διενέργεια των τακτικών εκπτώσεων, απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή από τους συναδέλφους, γιατί οι κυρώσεις είναι αυστηρές και δεν επιτρέπεται να επιβάλλονται λόγω λάθους.

Μετά το τέλος των εκπτώσεων (05/03/2018) εφιστάται η προσοχή ότι οποιαδήποτε αναφορά στη λέξη εκπτώσεις επιφέρει ποινές. Για οποιαδήποτε άλλη ενέργεια ακολουθείται η απόλυτη εφαρμογή των όρων και των κανόνων  σύμφωνα με την Υπουργική Απόφαση 56885/19-11-2014, που αναφέρεται σε προσφορές και προωθητικές ενέργειες.

Η Ένωση Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Επαρχίας Αλμυρού επισημαίνει ότι είναι σημαντικό να τηρούνται πρώτα από εμάς οι κανόνες ορθής λειτουργίας της αγοράς, ώστε να μπορέσουμε όλοι μαζί να πατάξουμε την παρανομία και την ασυδοσία που κυριαρχεί στο λιανικό εμπόριο, ταλανίζει  την καθημερινότητα του εμπόρου. Η Ένωση  είναι εδώ για να ενημερώνει σωστά κι έγκαιρα τα μέλη του και να προλάβει τυχόν παρενέργειες, που αποδιοργανώνουν την εύρυθμη λειτουργία της αγοράς μας.

Συνεχίζονται οι χειμερινές εκπτώσεις έως 5 Μαρτίου 2018 στην αγορά του Αλμυρού

Μαγνησία, Πρώτο Θέμα |