Ο πελάτης του «ροζ» ραντεβού στο Βόλο ήταν αστυνομικός

Για μια ακόμη φορά στο Βόλο, έκανε την εμφάνισή του κύκλωμα μαστροπών που κλείνει μέσω ιστοσελίδας με «ροζ» περιεχόμενο ραντεβού για κάθε ενδιαφερόμενο με δίμετρες αλλοδαπές καλλονές. Όμως, ο πρώτος «πελάτης» που ανταποκρίθηκε στην αγγελία ήταν… αστυνομικός!
Η αναγγελία της άφιξης μιας εντυπωσιακής 28χρονης Ουκρανής στην πόλη του Βόλου αναγγέλθηκε μέσω της ιστοσελίδας που παρακολουθούσαν οι άνδρες της Ασφάλειας, καθώς και στο παρελθόν είχαν εξαρθρώσει κυκλώματα παράνομης πορνείας. Ένας από αυτούς προσποιήθηκε τον πελάτη και συμφώνησε να έχει ερωτική επαφή με την αλλοδαπή εκδιδόμενη σε ξενοδοχείο, έναντι ποσού 150 ευρώ.
Μόλις εμφανίστηκε η 28χρονη Ουκρανή και παρέλαβε τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα, οι αστυνομικοί την προσήγαν στο μέγαρο της Αστυνομικής Διεύθυνσης όπου σχημάτισαν σε βάρος της δικογραφία για παράβαση του νόμου περί εκδιδομένων με αμοιβή προσώπων, που είναι πταίσμα κι έτσι αφέθηκε ελεύθερη. Οι έρευνες συνεχίζονταιια να εντοπιστούν οι μαστροποί που έκλειναν τα ραντεβού με την όμορφη Ουκρανή.
Πηγή: Protothema.gr

Ο πελάτης του «ροζ» ραντεβού στο Βόλο ήταν αστυνομικός

Θεσσαλία, Μαγνησία, Πρώτο Θέμα |