Οριστικά πρωταθλήτρια η ΑΕΚ, απορρίφθηκε η προσφυγή του ΠΑΟΚ

Στο κενό έπεσε και η τελευταία προσπάθεια της ομάδας της Θεσσαλονίκης να μπλοκάρει τη στέψη
Πρωταθλήτρια με τη… βούλα και κάθε επισημότητα! Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε όσο μπορούσε να αποφύγει το… αναπόφευκτο βάσει των εκτρόπων στα οποία πρωταγωνίστησε, αλλά, όσο και αν πίεσε, δεν τα κατάφερε.
Η προσφυγή του στο Διαιτητικό Δικαστήριο για ανατροπή της απόφασης για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και την εισβολή του πιστολέρο Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας εκδικάστηκε την Πέμπτη (3/5) και απορρίφθηκε σχεδόν άμεσα, με την Ένωση, πλέον, να μπορεί να πανηγυρίσει χωρίς οποιαδήποτε σκιά τον τίτλο.
Το Διαιτητικό δεν άλλαξε κάτι όσον αφορά την τιμωρία του ΠΑΟΚ, ο οποίος χάνει τελεσίδικα το ματς στα χαρτιά, του αφαιρούνται τρεις βαθμοί από το τρέχουν πρωτάθλημα και δύο από το νέο, έχει τρεις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 63.000 ευρώ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι όσον αφορά την προσφυγή του Λούμπος Μίχελ δεν μπήκαν καν στην ουσία της υπόθεσης, αφού την απέρριψαν ως απαράδεκτη. Κι αυτό γιατί οι νομικοί του ΠΑΟΚ υπέκυψαν σε άλλη μία… γκάφα, αφού στο Διαιτητικό μπορείς να προσφύγεις μόνο σε περίπτωση απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους άνω των τεσσάρων μηνών και όχι τριών όπως έχει επιβληθεί στον Μίχελ!
Έτσι, η ΑΕΚ μπορεί πλέον να προχωρήσει κανονικά τα σχέδιά της για φιέστα και απονομή της… κούπας το Σάββατο (5/5).
Αναλυτικά: «Κατά την τελευταία του συνεδρίαση το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ αποφάσισε τα εξής, σχετικά με την προσφυγή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, του Ιωάννη (Ιβάν) Σαββίδη, Προέδρου του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και του Lubos Michel, Τεχνικού Διευθυντή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά της με αριθμό 23/2018 απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ και της ΠΑΕ ΑΕΚ.
Κηρύσσει απαράδεκτη την προσφυγή όσον αφορά τον προσφεύγοντα Lubos Michel. Δέχεται τυπικά και απορρίπτει ουσιαστικά την κρινόμενη προσφυγή ως προς τους λοιπούς διαδίκους».

Οριστικά πρωταθλήτρια η ΑΕΚ, απορρίφθηκε η προσφυγή του ΠΑΟΚ