Υποβιβάζεται ο Ρήγας … «παρασύρει» Παγασητικό και Αχιλλέα

Επιστροφή στο τοπικό πρωτάθλημα ΕΠΣΘ για το Ρήγα Φεραίο, αφού η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έκανε δεκτή την έφεση της Θήβας στην πρωτόδικη απόφαση που είχε δικαιώσει τον Ρήγα, για αντικανονικό ορισμό της εντός έδρας αναμέτρηση της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος με την ομάδα της Βοιωτίας (0-0).
Η Απόφαση Επιτροπής Εφέσεων (4/6) Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ δέχτηκε τυπικά και κατ’ ουσίαν την έφεση του σωματείου ΑΟ Θήβα και εξαφάνισε την εκκαλουμένη με αριθμό 171/26-4-2018 απόφαση της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής.
Αποφάνθηκε ότι το σωματείο ΑΟ Θήβα δεν είναι πειθαρχικά ελεγκτέο για την τέλεση της πειθαρχικής παράβασης των άρθρων 35 και 49 παρ.2 του ΚΑΠ Επαγγελματικών και Ερασιτεχνικών Πρωταθλημάτων σε συνδυασμό με το άρθρο 3 της Προκήρυξης των αγώνων της 2ης φάσης του Κυπέλλου Ερασιτεχνικών Ομάδων 2017/2018 της ΕΠΟ.

Αυτό σημαίνει ότι ο Ρήγας Φεραίος υποβιβάζεται στην Α’ κατηγορία ΕΠΣΘ και μαζί του θα παρασύρει τον Παγασητικό (υποβιβάζεται στη Β’ ΕΠΣΘ) και Αχιλλέα Αχιλλείου (υποβιβάζεται στη Γ’ ΕΠΣΘ), ενώ ο ΑΟ Σελλάνων Καρδίτσας θα συνεχίσει να αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική.

Υποβιβάζεται ο Ρήγας … «παρασύρει» Παγασητικό και Αχιλλέα

Αθλητισμός, Ποδόσφαιρο |