Το Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2018 συνεχίζεται

Η πρώτη εκδήλωση για το Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2018, η έκθεση χαρακτικής της Αιμιλίας Κοτζαογλανίδη στο Πορφυρογένειο, ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 1/6/2018 με επιτυχία και τη συμμετοχή τοπικών δημοτικών σχολείων. Οι μικροί επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στην έκθεση και να δημιουργήσουν – τυπώσουν τα δικά τους έργα με την επίβλεψη της καλλιτέχνιδος. Την επιμέλεια της έκθεσης είχε η σκηνογράφος Ιωάννα Τουλούπη.
Το Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2018 συνεχίζεται την Παρασκευή 8/6, στις 8 μ.μ. με την πολύ ενδιαφέρουσα ομιλία με θέμα: Η Υγεία του Συστήματος της Οικογένειας, η Σημασία και ο Ρόλος των Ορίων στην Οικογένεια, στον προαύλιο χώρο του Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου Δ.Ε.Αγριάς του Δ. Βόλου.
Η ομιλήτρια  κ. Αικατερίνη Πάντου, κοινωνική λειτουργός από την Τοπική Μονάδα Υγείας (ΤΟ.Μ.Υ.) Αγριάς, θα μας μιλήσει για τη λειτουργία και την αναγκαιότητα των ορίων στο “σύστημα” της οικογένειας. Οι γονείς και οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν επίσης την ευκαιρία να γνωρίσουν και να συζητήσουν για τεχνικές διαχείρησης της συμπεριφοράς των παιδιών.
Η εκδήλωση αφορά γονείς, εκπαιδευτικούς, επαγγελματίες που δουλεύουν με παιδιά και οικογένειες καθώς και το ευρύτερο κοινό.

Το Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2018 συνεχίζεται