Κορυφώνονται οι εκδηλώσεις της Ναυτικής Εβδομάδας 2018 – Μνημόσυνο υπέρ του Αγνώστου Ναυτικού

Κορυφώνονται οι εκδηλώσεις της Ναυτικής Εβδομάδας 2018

Μνημόσυνο υπέρ του Αγνώστου Ναυτικού

 

Ολοκληρώνονται το Σαββατοκύριακο 16-17/6 οι εκδηλώσεις της Ναυτικής Εβδομάδας 2018, που διοργάνωσε, για τέταρτη χρονιά, ο φορέας Πολιτισμού της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος «Μαγνητών Κιβωτός», σε συνεργασία με πλειάδα τοπικών φορέων.

Από τις εκδηλώσεις του Σαββατοκύριακου ξεχωρίζουν η μεγάλη Συναυλία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Καλαμάτας,  η οποία θα παρουσιάσει, σε πρώτη πανελλήνια εκτέλεση, ειδικά για τη «Ναυτική Εβδομάδα στον Βόλο 2018», το έργο: «Ο θρίαμβος των Αργοναυτών», του Robert Sheldon, υπό την δ/νση του Καλλιτεχνικού Δ/ντή της Κώστα Νικολέα. Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16/6, στις 8.30μ.μ., στο προαύλιο του Ι. Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Βόλου.

Την Κυριακή στον ίδιο Ναό θα τελεστεί Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Δημητριάδος κ. Ιγνατίου, ο οποίος θα τελέσει Μνημόσυνο υπέρ του Αγνώστου Ναυτικού. Από τις 10.30π.μ. έως τη 1μ.μ., στο προαύλιο του Ναού θα πραγματοποιηθεί εθελοντική αιμοδοσία.

Οι εκδηλώσεις της Ναυτικής Εβδομάδας 2018 θα ολοκληρωθούν, στον ίδιο χώρο, το βράδυ της Κυριακής, με την μεγάλη συναυλία του Μουσικού Σχολείου Βόλου και τον καταληκτήριο χαιρετισμό του Σεβ. Ποιμενάρχου μας κ. Ιγνατίου.

Ολόκληρο το πρόγραμμα της Ναυτικής Εβδομάδας 2018 δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος imd.gr

Κορυφώνονται οι εκδηλώσεις της Ναυτικής Εβδομάδας 2018 – Μνημόσυνο υπέρ του Αγνώστου Ναυτικού