Διήμερες εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγ.Γεωργίου  Βόλου -15 και 16 Ιουνίου 2018

Διήμερες εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Γεωργίου  Βόλου την Παρασκευή και το Σάββατο

15 και 16 Ιουνίου 2018

 

Με παραδοσιακούς χορούς, γλέντι και θεατρική παράσταση

 

 

Διήμερες εκδηλώσεις με παραδοσιακό γλέντι, χορούς  και θεατρική παράσταση  διοργανώνει για τη λήξη των μαθημάτων  ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Σύλλογος Αγίου Γεωργίου Βόλου την Παρασκευή 15 και το Σάββατο 16 Ιουνίου στις 8 το βράδυ στην Πλατεία Χρυσοχοίδη.

 

Πιο συγκεκριμένα την Παρασκευή 15 Ιουνίου θα χορέψουν μικροί και μεγάλοι παραδοσιακούς χορούς από όλο τον Ελλαδικό χώρο με την επιμέλεια των χοροδιδασκάλων Τριαντάφυλλου και Μαρίας Γκογκινούδη.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει παραδοσιακό γλέντι με ορχήστρα που απαρτίζεται από τους : Δημήτρη Χρηστάκη (τραγούδι), Γιάννη Σκαμπαρδώνη (βιολι), Γιάννη Σεμσίρη (ακκορντεόν), Μαρία Γκογκινούδη (τραγούδι),  Βαγγέλης Μπαντελάς ( κλαρίνο), Κώστας Καρδέμητρος (λαούτο), Αναστασία Λύτρα (κρουστά).  Οι εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν το Σάββατο 16 Ιουνίου, την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο με την παράσταση «Αφιέρωμα στον ελληνικό κινηματογράφο» που έχει προετοιμάσει η θεατρική ομάδα του συλλόγου.

 

Οι εκδηλώσεις, που είναι ανοικτές για το κοινό με ελεύθερη συμμετοχή, λειτουργούν ως ενδεικτικό δείγμα άριστης προετοιμασίας, μεγάλης συμμετοχής και αποδοχής των μελών των τμημάτων που δραστηριοποιούνται επί σειρά ετών με επιτυχία.

Διήμερες εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγ.Γεωργίου  Βόλου -15 και 16 Ιουνίου 2018