Κριστιάνο Ρονάλντο- Ο άνθρωπος των ρεκόρ!

Μία ακόμη τεράστια εμφάνιση, η οποία συνοδεύτηκε από νέα ρεκόρ!
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν «γράφει ιστορία» μόνο με την Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά και με την Εθνική Πορτογαλίας. Το πέναλτι με το οποίο άνοιξε το σκορ στο 4ο λεπτό κόντρα στην Ισπανία ήταν γκολ-ορόσημο, καθώς έγινε ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που σκοράρει σε όγδοη διαδοχική μεγάλη διοργάνωση.
Ο… χορός των τερμάτων από τον Πορτογάλο σταρ ξεκίνησε στο Euro 2004, όταν βρήκε δίχτυα απέναντι στην Εθνική Ελλάδας στην πρεμιέρα της διοργάνωσης, για να πάρουν σειρά το Παγκόσμιο Κύπελλο 2006, το Euro 2008, το Παγκόσμιο Κύπελλο 2010, το Euro 2012, το Παγκόσμιο Κύπελλο 2014, το Euro 2016 και το Παγκόσμιο Κύπελλο 2018.
Παράλληλα, έγινε ο 4ος ποδοσφαιριστής που βρίσκει δίχτυα σε τέσσερα διαφορετικά Παγκόσμια Κύπελλα, πιάνοντας στη σχετική λίστα τους Πελέ (Βραζιλία), Ούβε Ζέελερ (Δυτική Γερμανία) και Μίροσλαβ Κλόζε (Γερμανία).
Όσο για την απόλυτη σύμπτωση; Το χατ τρικ που σημείωσε ο Πορτογάλος (4΄ πεν. , 44΄, 88΄) ήταν το 51ο καριέρας και 51ο στην Ιστορία των Μουντιάλ! Επίσης, έγινε ο γηραιότερος ποδοσφαιριστής που σημειώνει χατ τρικ σε Παγκόσμιο Κύπελλο, σε ηλικία 33 ετών και 131 ημερών!

Κριστιάνο Ρονάλντο- Ο άνθρωπος των ρεκόρ!