Κομβική κόντρα Αργεντινής – Κροατίας

Το ντέρμπι μεταξύ της Αργεντινής και της Κροατίας για τη 2η αγωνιστική του 4ου ομίλου, που αναμένεται να κρίνει πολλά για τη μάχη της πρόκρισης, δεσπόζει στο σημερινό πρόγραμμα του Μουντιάλ.
Με τους Κροάτες να έχουν τεθεί επικεφαλής έπειτα από τη νίκη στην πρεμιέρα επί της Νιγηρίας και τους Αργεντινούς να έχουν σκοντάψει με την ισοπαλία απέναντι στους Ισλανδούς, το αποτέλεσμα του αγώνα θεωρείται καθοριστικό για τη διεκδίκηση των θέσεων που οδηγούν στους «16».
Η Κροατία, στον απόηχο του επεισοδίου με τον Κάλινιτς, ο οποίος εκδιώχθηκε από την αποστολή έχοντας υποπέσει σε πειθαρχικό παράπτωμα, θέλει να δείξει ανεπηρέαστη επιδιώκοντας τη δεύτερη επιτυχία που θα την στείλει από τώρα στο β’ γύρο. Ωστόσο και η ισοπαλία είναι ευνοϊκή γι’ αυτήν.
Στην άλλη πλευρά, οι Αργεντινοί, που βρέθηκαν για μια ακόμη φορά στο επίκεντρο της εγχώριας και διεθνούς κριτικής για την εμφάνισή τους, είναι με την πλάτη στον τοίχο. Η νίκη είναι μονόδρομος για το συγκρότημα του Σαμπαόλι, που συν τοις άλλοις θέλει να αποδείξει τις δυνατότητές του σε ένα κρίσιμο σημείο. Ο τεχνικός της Αλπισελέστε αναμένεται να προβεί σε κάποιες αλλαγές σε σχέση με τους βασικούς που ξεκίνησαν κόντρα στην Ισλανδία.

Κομβική κόντρα Αργεντινής – Κροατίας