Ο Σύνδεσμος Ηλεκτρολόγων Ν.Μαγνησίας, εφιστά την προσοχή στους καταναλωτές

Βόλος, 29/08/2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Σύνδεσμος Εργοδηγών Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων και Συντηρητών Καυστήρων Ν.Μαγνησίας, εφιστά την προσοχή στους φίλους καταναλωτές και χρήστες της Ηλεκτρικής Ενέργειας, για κάθε είδους ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ να ζητούν από τους Ηλεκτρολόγους την ειδική επαγγελματική ταυτότητα και την άδεια τους. Επειδή, το τελευταίο χρονικό διάστημα, έχουν παρατηρηθεί, σοβαρά προβλήματα στις εγκαταστάσεις, με σοβαρό κίνδυνο για την εγκατάσταση και τον ίδιο τον άνθρωπο. Μην εμπιστεύεστε την περιουσία σας και τη ζωή σας, σε αναρμόδια άτομα. Επίσης, καθημερινά αντιμετωπίζεται το φαινόμενο της ρευματοκλοπής από επιτήδειους. Μόνο ένας αδειούχος ηλεκτρολόγος θα σας προστατέψει και θα σας ενημερώσει ώστε να μην πέσετε θύματα απάτης. Η ρευματοκλόπη διώκεται από τον Νόμο.

ΜΟΝΟ ΑΔΕΙΟΥΧΟΙ ΠΙΣΤΟΠΟΗΜΕΝΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ έχουν το δικαίωμα να εκτελούν ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και παρέχουν εγκαταστάσεις με προδιαγραφές, εξασφαλίζοντας ασφάλεια, χωρίς να είναι επικίνδυνες για τους χρήστες των ηλεκτρικών συσκευών. Θα μας βρείτε στο τελευταίο φύλλο του τοπικού τύπου και στην ιστοσελίδα μας www.sehmagnisias.gr

Βάση της διάταξης του Νόμου 6422 και του αναγκαστικού Νόμου 501, διώκονται όποιοι ασκούν το επάγγελμα του Ηλεκτρολόγου,, χωρίς να έχουν την ειδική άδεια του υπουργείου, καθώς και ο αναθέτων σε αυτούς εργασία ηλεκτρολογικής φύσεως και τιμωρούνται, δια ΧΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΠΟΙΝΗΣ ή δια ΦΥΛΑΚΙΣΕΩΣ ΜΕΧΡΙ 12 ΜΗΝΩΝ.

 

Ο Σύνδεσμος Ηλεκτρολόγων Ν.Μαγνησίας, εφιστά την προσοχή στους καταναλωτές

Μαγνησία, Πρώτο Θέμα |