Αυτό τους ενδιέφερε!…

Ευρεία σύσκεψη για τα διόδια, με στόχο είτε την κατάργησή τους, είτε την δραστική μείωση των τιμών τους κατά 50%, συγκάλεσε την περασμένη Πέμπτη στο Δημαρχείο, ο Δήμαρχος Βόλου, κ. Αχιλλέας Μπέος… πλην ελαχίστων φωτεινών εξαιρέσεων το μπλοκ των τοπικών ΜΜΕ, που παραμένουν υπό τον απόλυτοι έλεγχο της προηγούμενης δημοτικής αρχής, προτίμησαν αντί της ουσίας το …μεροκάματο.

Ετσι φρόντισαν να υπερτονίσουν το γεγονός ότι δεν παρέστησαν στη σύσκεψη, καίτοι αρχικά είχαν απαντήσει θετικά, οι δήμαρχοι Λάρισας και Καρδίτσας, που ωστόσο έστειλαν – φυσικά – εκπροσώπους τους. Αυτό λοιπόν, ιδιαίτερα γιο το Δήμαρχο Λάρισας, από γνωστό Χώρο Ταφής της Δημοσιογραφικής Αξιοπιστίας, αξιολογήθηκε (;) σαν διάθεση μη νομιμοποίησης του Δημάρχου Βόλου!

Πέραν της προφανούς ασύστολης ψευδολογίας οι βιαστές και βιάστριες της δημοσιογραφίας δεν μπορούσαν να διανοηθούν έστω ότι σε μια τέτοια περίπτωση ήταν υποχρεωμένοι/ες να υπερασπιστούν τον Μπέο και να κατακεραυνώσουν τον ομόλογο του της Λάρισας. Για τον απλό, απλούστατο λόγο ότι την νομιμοποίηση τη δίνει μόνο ο λαός και κανείς άλλος, ανεξαρτήτως της θέσεως και του αξιώματός του!

Βέβαια εθισμένοι/ες σαν λακέδες του συστήματος εξουσίας, που κατέρρευσε, έχουν περιορισμούς, κατανοητούς, στο εύρος της σκέψης και την ποιότητα της αντίληψης των πραγμάτων, αλλά το κακό είναι ότι δεν βλάπτουν το Δήμαρχο, αλλά την ποιότητα της δημοκρατίας και της δημοσιογραφίας στην πόλη μας. Δυστυχώς…

Γιώργος Πολίτσης

Αυτό τους ενδιέφερε!…

Παραπολιτσικά, Πρώτο Θέμα |