Συμμετοχές Αθλητών Ο.Μ.Α.Θ.

 

Συμμετοχές Αθλητών Ο.Μ.Α.Θ.

 

Δύο αγώνες πραγματοποιήθηκαν το Σαββατοκύριακο 06-07 Οκτωβρίου με τον καθένα από αυτούς να είναι εξίσου σημαντικός αφού ο μεν προσμετρά στο πανελλήνιο πρωτάθλημα rally ασφάλτου ο δε αποτελεί τον τελικό του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος drift.Ο Όμιλος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας έδωσε το παρών και στους δύο αγώνες με τρεις αθλητές.

Το Rally Ευβοϊκού αποτέλεσε τον επόμενο γύρο του πανελλήνιου πρωταθλήματος rally σε ότι αφορά την άσφαλτο όπου ο Άλκης Ρέντης συμμετείχε στον αγώνα ως συνοδηγός του Γιάννη Πλάγου με ένα Honda Civic Type R.Το έμπειρο πλήρωμα εντυπωσίασε με τα περάσματα του επικρατώντας μάλιστα σε δύο ειδικές καταφέρνοντας να τερματίσει δεύτερο στην γενική κατάταξη κερδίζοντας την F2 και την κατηγορία C3.Στον ίδιο αγώνα θα συμμετείχε και ο Γιάννης Μόσχος ως συνοδηγός του Κλεάνθη Νικολουδάκη με ένα Citroen Saxo στην κατηγορία C6.Το νεοσύστατο πλήρωμα αν και χρειάστηκε κάποια χιλιόμετρα για να βρει τα πατήματα του βελτιώθηκε στο δεύτερο σκέλος ενώ μια έξοδος στην έβδομη ειδική τους στέρησε τον τερματισμό.

Τέλος στις Σέρρες θα διεξήχθη ο τελικός του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος drift με τον Γιάννη Καμζιόλη να εντυπωσιάζει στις δοκιμές με το αναβαθμισμένο B.M.W. M3 E30 μαζεύοντας πολύτιμες εμπειρίες ενώ άγχος και λεπτομέρειες δεν του επέτρεψαν να συμμετάσχει στην τελική φάση του αγώνα.

Ο Όμιλος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας συγχαίρει τους αθλητές που θα συμμετείχαν στο Rally Ευβοϊκού και στον τελικό του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος drift στις Σέρρες.

Συμμετοχές Αθλητών Ο.Μ.Α.Θ.

Auto-Moto, Αθλητισμός |