Επιτυχία Βολιώτικη …το 3rd Goritsa XCO MTB Race

Βολιώτικη επιτυχία ως διοργάνωση και με βολιώτικες επιτυχίες ήταν ο Κυριακάτικος αγώνας ορεινής ποδηλασίας στον ιστορικό λόφο της Γορίτσας με θέα το Βόλο και το Πήλιο.. …Με απόλυτη επιτυχία οργανώθηκε από την ερασιτεχνική ομάδα ορεινής ποδηλασίας του Βόλου, MTB4FUN VOLOS, για τρίτη συνεχή χρονιά, ο αγώνας ορεινής ποδηλασίας – 3rd GORITSA XCO MTB RACE.

Ο αγώνας είχε τη μορφή Ολυμπιακού XCO ανοικτής κατηγορίας ΟΡΕΝ σε μια νέα κυκλική και απαιτητική διαδρομή 6,4 χλμ. και διεξήχθη στον λόφο της Γορίτσας με ποδηλάτες από Βόλο, Βέροια, Έδεσσα, Σέρρες, Κοζάνη, Λάρισα, Αθήνα και Κρήτη.
Για τους Βολιώτες την μεγαλύτερη επιτυχία ειχε ο Μάριος Αδαλόγλου που ηταν πρώτος στην κατηγορία του και 3ος στη γενική κατάταξη

Ο Αδαλόγλου που τον περασμένο Μάρτιο κατέκτησε το πρωτάθλημα Κεντρικής Ελλάδας ΜΤΒ για το 2018 στην κατηγορία μάστερ που έγινε στα Τρίκαλα τωρα με την ομάδα MTB4FUN VOLOS στον αγώνα της Γορίτσας που ήταν 4 στροφές των 6,5 χλμ. με συνολικά υψομετρικά 800μ. πήρε την 1η θέση στην κατηγορία 40-49 λίγο μπροστά από τον Κοζανίτη Τάσο Αδαμίδη και 3η θέση συνολικά στη γενική κατάταξη, 7′ λεπτά πίσω από τον νικητή και πρωταθλητή Ελλάδας στην κατηγορία των μάστερ Αθηναίο Μιχάλη Παπασάββα και τον πολυνίκη Κρητικό Κώστα Ορφανουδάκη.

Η κατάταξη στις κατηγορίες
Για την επιτυχία τόσο του Αδαλόγλου όσο και των άλλων Βολιωτών, αλλά και γενικότερα στη διοργάνωση του 3rd GORITSA XCO MTB RACE 2018 σημαντική ήταν η συμβολή από το κατάστημα Arabatzis Bikes (Αναλήψεως με Βλαχάβα) που στηρίζει την προσπάθεια, αλλά και των άλλων χορηγών…
ΧΟΡΗΓΟΙ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ
• ARABATZIS BIKES ΠΟΔΗΛΑΤΑ. ΑΝΑΛΗΨΕΩΣ 250 ΒΟΛΟΣ.
• Pharmnet.gr ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ/ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΒΟΛΟΣ.
• Dr. Bike ΠΟΔΗΛΑΤΑ. ΙΩΛΚΟΥ – Λ. ΒΥΡΩΝΟΣ ΒΟΛΟΣ.
• Mount Pelion ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΕΛΙ ΠΡΟΙΟΝ ΟΙΚΟΤΕΧΝΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 1953 ΖΩΟΔΟΧΟΥ ΠΗΓΗΣ 67 ΒΟΛΟΣ 2421055414.
• MARKET ΦΑΣΟΥΛΑ από το 1987. ΑΝΑΛΗΨΕΩΣ – ΒΛΑΧΑΒΑ 2421055225 ΒΟΛΟΣ
• RIDE MY BIKE Ποδηλατοδράσεις
• BIKE OR HIKE PELION BIKE TOURS – RENTAL
Σημαντική ήταν η συμβολή της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων της Ε.Ο.Α.Ε.Π. Προστασίας και της Λέσχης Εθελοντών Βόλου.
Επιτυχία Βολιώτικη …το 3rd Goritsa XCO MTB Race