Τηλεοράσεις στις τουαλέτες του «Μπερναμπέου»!

Μια ευχάριστη έκπληξη επιφυλάσσουν οι τουαλέτες του «Σαντιάγο Μπερναμπέου» στους οπαδούς της Ρεάλ Μαδρίτης, που πλέον θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν την εξέλιξη του αγώνα την ώρα που… κάνουν την ανάγκη τους!
Η «Βασίλισσα» έδωσε στη δημοσιότητα ολιγόλεπτο βίντεο από τις πρώτες αλλαγές, ενόψει της ανακαίνισης του γηπέδου και την “παράσταση” “κλέβουν” οι τουαλέτες που έχουν εγκατασταθεί και έχουν ενσωματωμένες τηλεοπτικές οθόνες!
Οι Μαδριλένοι, πάντως, δεν είναι οι πρώτοι που εφαρμόζουν την ευρηματική αυτή ιδέα, καθώς ένα παρόμοιο σύστημα έχει εγκαταστήσει η Λεγανές στο «Μουνιθιπάλ Δε Μπουτάρκε».
Η αλλαγή, όμως, αυτή αποτελεί την πρώτη από τις πολλές στο φημισμένο γήπεδο της Μαδρίτης, καθώς έχει προγραμματιστεί ανακαίνιση συνολικής αξίας περίπου 570 εκατ. ευρώ, όπου θα συμπεριλαμβάνει και την κατασκευή αναδιπλούμενης οροφής.
Έχει αποφασιστεί, μάλιστα, η εγκατάσταση οθόνης 360 μοιρών στη νέα οροφή του γηπέδου, στα πρότυπα του NBA, με τις εργασίες να αναμένεται να ξεκινήσουν πριν από το τέλος του έτους.

Τηλεοράσεις στις τουαλέτες του «Μπερναμπέου»!

Αθλητισμός, Παράξενα, Ποδόσφαιρο |