Στην Πάτρα για φιλικά με Προμηθέα τα αγωνιστικά τμήματα του Γ.Σ.Βόλου.

Αποστολή στην Πάτρα για φιλικούς αγώνες θα πραγματοποιήσουν οι αγωνιστικές ομάδες των Εφήβων (2001-2002), Παίδων (2003-2004), Μίνι &Παμπαίδων (2005-06) και Ακαδημιών (2007 -08- 09) στις 29 & 30 Δεκεμβρίου 2018 με τις αντίστοιχες ομάδες του Προμηθέα, που δίνει μεγάλη βαρύτητα στις ακαδημίες του.

Έχει εκπονήσει και με μεγάλη επιτυχία έχει εφαρμόσει το πρωτοποριακό για τα ελληνικά δεδομένα πρόγραμμα «ΝΟΥΣ», ένα πρόγραμμα υποτροφιών το οποίο ως στόχο έχει να «καλλιεργήσει» αθλητές και να τους δώσει τα απαιτούμενα εχέγγυα για να πετύχουν τον στόχο τους και αργότερα να επανδρώσουν την ομάδα και ίσως κάποια μέρα και την εθνική.

Συνεχίζοντας η ανακοίνωση του Γ.Σ.Βόλου αναφέρει :«Οι αθλητές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και τον αγώνα μπάσκετ της Α1 ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ.

Την αποστολή θα συνοδέψουν οι προπονητές των ομάδων Τύμπας Παναγιώτης και Ζαρογιάννης Χρήστος καθώς και οι προπονητές της ανδρικής ομάδας του Γ.Σ.ΒΟΛΟΥ Κοσμάτος Γιώργος και Ντάκης Γιώργος.

ΣΚΟΠΟΣ:
• Η βελτίωση των ατομικών και ομαδικών δεξιοτήτων των νεαρών αθλητών & οι αγωνιστικές εμπειρίες που θα αποτελέσουν σημαντικό παράγοντα για την εξέλιξη τους.
• Η ανάπτυξη και η καλλιέργεια του αθλητικού ιδεώδους και του ευ αγωνίζεσθαι.
• Η δυνατότητα συνύπαρξης και ανάπτυξης του ομαδικού πνεύματος και της δημιουργίας υγειών ανθρώπινων σχέσεων μέσω του αθλητισμού και του fairplay.

Ο Γ.Σ.ΒΟΛΟΥ θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τον Διευθυντή της Ακαδημίας του Προμηθέα Πατρών κ. Χαράλαμπο Μιχαλόπουλο και τους προπονητές, για την άψογη συνεργασία και τις ενέργειες τους για τη διεξαγωγή των αγώνων.»

Στην Πάτρα για φιλικά με Προμηθέα τα αγωνιστικά τμήματα του Γ.Σ.Βόλου.

Αθλητισμός, Μπάσκετ |