Το 3ο Volos Santa Run θα γίνει το Σάββατο 29 Δεκεμβρίου

Το 3ο Volos Santa Run θα γίνει το Σάββατο 29 Δεκεμβρίου και ώρα 17.30. Θα διατηρηθεί η ίδια διαδρομή με τις προηγούμενες χρονιές, απόστασης ενός χιλιομέτρου με εκκίνηση από το χωριό του Άη Βασίλη, θα διασχίζει την Ερμού και θα τερματίζει στον Άγιο Νικόλαο. Το Volos Santa Run θα εξακολουθήσει να μην έχει αγωνιστικό/ανταγωνιστικό χαρακτήρα, και θα δοθεί ακόμη μεγαλύτερη φιλανθρωπική διάσταση.
Για 6η συνεχόμενη χρονιά ο Σύλλογος Δρομέων Βόλου ετοίμασε ένα πλήρες αφιέρωμα για τον αγώνα των 144 δρομέων του ΣΔΒ στον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας. Το αναμνηστικό βίντεο βρίσκεται στη διεύθυνση https://www.youtube.com/watch?v=mlkNRkj5HGg
Η τακτική συνεδρίαση του ΔΣ του ΣΔ Βόλου με ελεύθερη τη συμμετοχή και τη παρουσία όλων των μελών έγινε τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου. Συζητήθηκαν οι κινήσεις για το προσεχές διάστημα, για τη κοπή πίτας τον Ιανουάριο όπου ο ΣΔΒ θα γιορτάσει τα 30 χρόνια ιστορίας του, και βέβαια για τον 5ο Ημιμαραθώνιο Βόλου που θα γίνει στις 20 Απριλίου. Ο προγραμματισμός για τον αγώνα ξεκινά με τους καλύτερους οιωνούς, καθώς 1 ευρώ από κάθε συμμετοχή θα δοθεί στη Κιβωτό του Κόσμου παράρτημα Βόλου, με εγγυημένο ελάχιστο ποσό τα 2.000 ευρώ.

Το 3ο Volos Santa Run θα γίνει το Σάββατο 29 Δεκεμβρίου

Αθλητισμός, Άλλα αθλήματα |