11ο Τουρνουά των τμημάτων Υποδομής του B.C.VOLOS

Με μεγάλη επιτυχία τελείωσε το 11ο Τουρνουά των τμημάτων Υποδομής του B.C.VOLOS ,στο 1ο Γ .Ν. Ιωνίας με τη παρουσία όλων σχεδόν των μικρών αθλητών/τριών μας και πολλών γονέων και φίλων της ομάδας B.C.VOLOS . Στις απονομές μας τίμησε με τη παρουσία του ο Πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ-ΔΟΕΠΑΠ κ. Βλιώρας Γιώργος καθώς και ένας από τους χορηγούς της ομάδας κ. Κουζιώκας Θανάσης. Σε όλα τα παιδιά δόθηκαν μετάλλια για τη συμμετοχή τους ενώ το τουρνουά έγινε σε πολύ καλό κλίμα με τους μικρούς παίκτες μας να δείχνουν τα προσόντα τους παίζοντας πολύ καλό μπάσκετ σε όλη τη διάρκεια των αγώνων. Η ομάδα μας θέλει να ευχαριστήσει τους χορηγούς του τουρνουά για τη βοήθεια τους και τη στήριξη τους σε όλες μας τις εκδηλώσεις . Συνεχίζουμε με πολλές εκδηλώσεις και πάνω απ’ όλα το Φιλανθρωπικό παιχνίδι για τις γιορτές των Χριστουγέννων που θα είναι αφιερωμένο στο Ορφανοτροφείο Βόλου και θα γίνει στις 23 Δεκεμβρίου στις 7 το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο Βάκης Παρασκευόπουλος .
Τα μικρά μας τμήματα θα πάρουν μέρος σε τουρνουά μικρών ηλικιών στο Κλειστό της Αγριάς στις 29-12-2018 με ομάδες της Πόλης μας και της Λάρισας.
Επίσης η εφηβική μας ομάδα που αγωνίζεται στην Α2 ΕΣΚΑΘ βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας με 6 βαθμούς παίζοντας πολύ καλό μπάσκετ με ομάδες που διαθέτουν μεγαλύτερους παίκτες σε ηλικία , η ίδια ομάδα πάλι πηγαίνει αρκετά καλά και στο εφηβικό πρωτάθλημα που όλα εκεί θα κριθούν στο χιαστή παιχνίδι, η ομάδα των κορασίδων μας έχει 2 νίκες σε 2 παιχνίδια και η παιδική μας ομάδα που αγωνίζεται στο παιδικό πρωτάθλημα παίζει για την εμπειρία μιας και φέτος έγινε μια νέα αρχή και ο στόχος είναι να εμφανιστεί ακόμα καλύτερη στα επόμενα πρωταθλήματα γιατί αποτελείται από μικρότερους παίκτες και τα τμήματα των υποδομών μας έχουν δώσει φιλικά παιχνίδια με τα’ αντίστοιχα τμήματα των ομάδων του Διμηνίου και του Ολυμπιονίκη..
Σ’ όλα τα τμήματα επίσης συνεχίζονται οι εγγραφές από 5 εως και 18 χρονών αγόρια και κορίτσια …αν θέλεις να μαθεις το μπάσκετ μέσα από διασκέδαση και μάθηση έλα στην ομάδα μας έλα στο B.C.VOLOS ..όλοι οι προπονητές μας είναι Κ.Φ.Αφωγής με ειδικότητα στην καλαθοσφαίριση και με μεγάλες διακρίσεις σε πανελλήνιο επίπεδο σε όλα τα πρωταθλήματα …
ΖΗΣΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΊΔΙ
Τηλ.επικοινωνίας : 6946284232 – 6973881647
και 6987048486 ( της γραμματείας )
FB (bcvolos)
SITE:basketballclubvolos.simplesite.com
“BCVOLOS – PLAY WITH PASSION ”

11ο Τουρνουά των τμημάτων Υποδομής του B.C.VOLOS

Αθλητισμός, Μπάσκετ |