Η βολιώτισσα Λεμονιά Μπέζα μεγάλη νικήτρια του The Voice

Η βολιώτισσα Λεμονιά Μπέζα είναι η νικήτρια του φετινού The Voice, καθώς ήταν αυτή που συγκέντρωσε την προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού, αφήνοντας δεύτερη τη Μαρίνα Τζιάνγουιρθ.
Οι οκτώ φιναλίστ έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να κερδίσουν την ψήφο του κοινού, και στην επόμενη φάση πέρασαν οι τέσσερις: Οι Μαρίνα Τζιάνγουιρθ και Λούης Παναγιώτου από την ομάδα του Σάκη Ρουβά, και οι Λεμονιά Μπέζα και Μαρία Ιερωνυμάκη από την ομάδα του Κωστή Μαραβέγια.

Στην επόμενη φάση, οι τέσσερις διεκδικητές τραγούδησαν κομμάτια που είχαν πει σε προηγούμενα επεισόδια του The Voice, και το κοινό κλήθηκε και πάλι να ψηφίσει για να διαλέξει τους δύο που θα ήταν οι τελικοί φιναλίστ. Η ετυμηγορία του κοινού έφερε στο μεγάλο τελικό τη Μαρίνα Τζιάνγουιρθ και τη Λεμονιά Μπέζα.
Τα δύο κορίτσια ερμήνευσαν και πάλι τραγούδια που είχαν πει σε προηγούμενες φάσεις του The Voice, με τη Μαρίνα Τζιάνγουιρθ να επιλέγει το Fallin’ και τη Λεμονιά Μπέζα το «Η Μαλάμω».
Μεσολάβησε ένα γεμάτο χιούμορ βίντεο του Γιώργου Καπουτζίδη με το οποίο σατίριζε τους τέσσερις κριτές μέχρι να ανακοινωθεί το όνομα της νικήτριας, που ήταν για τρίτη συνεχόμενη χρονιά από την ομάδα του Κωστή Μαραβέγια: η Λεμονιά Μπέζα.
Σημειωτέον ότι πέρα από τη… δόξα, η νικήτρια κέρδισε ένα δισκογραφικό συμβόλαιο με τη Minos EMI Universal και ένα αυτοκίνητο.

Η Λεμονιά Μπέζα από το Βόλο έλκει την καταγωγή της από το Πήλιο, και πιο συγκεκριμένα από το χωριό Νεοχώρι.
Καλλιτέχνιδα με χαμηλό προφίλ συνετή και πολύ καλλιεργημένη κυνήγησε το όνειρό της μέσα από το «The Voice», και είδε την προσπάθειά της να παίρνει σάρκα και οστά αφού το κοινό την αγκάλιασε, και τις χάρισε την 1η θέση στον τελικό του παιχνιδιού.

Η βολιώτισσα Λεμονιά Μπέζα μεγάλη νικήτρια του The Voice

Μαγνησία, Πολιτισμός |