Κάθετα αντίθετη για εμβόλιμη αγωνιστική η Nova

Επιστολή, μέσω της οποίας κάνει ξεκάθαρο ότι είναι αντίθετη στην πιθανότητα να οριστεί ως εμβόλιμη η 15η αγωνιστική (που αναβλήθηκε λόγω της αποχής των διαιτητών), έστειλε η Nova στη Super League.
Η Nova δεν επιθυμεί σε καμία περίπτωση να γίνει… εμβόλιμα η 15η αγωνιστική της Super League.
Ως γνωστόν επρόκειτο να διεξαχθεί αυτήν την εβδομάδα, αλλά αναβλήθηκε έπειτα από την απόφαση που πήραν οι διαιτητές για αποχή έπειτα από τον ξυλοδαρμό του Θανάση Τζήλου.
Το συνδρομητικό κανάλι, το οποίο έχει τα δικαιώματα εννέα ΠΑΕ του πρωταθλήματος, έστειλε επιστολή στη διοργανώτρια Αρχή ώστε να τονίσει ότι είναι αντίθετη στην πιθανότητα να οριστεί εμβόλιμη αγωνιστική.
Επιπλέον, η πρόταση της Nova προβλέπει να διεξαχθεί η 15η αγωνιστική το τριήμερο 12-13-14/1 (για τότε ήταν προγραμματισμένη η 16η αγωνιστική)
Η θέση της Nova
Κάθετα αντίθετη με εμβόλιμη αγωνιστική η Nova
Η Nova ζητάει να μετακυλιστεί στο επόμενο διαθέσιμο Σαββατοκύριακο όλος ο προγραμματισμός του πρωταθλήματος, χωρίς να υπάρξει εμβόλιμη αγωνιστική.
Με επιστολή της προς την Super League, η συνδρομητική πλατφόρμα τονίζει ότι το Δ.Σ. της Super League πρέπει να αποφασίσει και να εισηγηθεί άμεσα στην ΕΠΟ την λύση αυτή, ξεπερνώντας στην πράξη τα όποια τυπικά ζητήματα του ΚΑΠ. Η Nova ζητάει από το Δ.Σ. της Super League «να πράξει κάθε τι αναγκαίο» προκειμένου να συνεννοηθούν όλοι οι αρμόδιοι φορείς και να αποκλειστεί η όποια εμβόλιμη αγωνιστική που θα διεξαχθεί μεσοβδόμαδα.
Σύμφωνα με την πρόταση της Nova και με δεδομένο ότι οι διαιτητές θα επανεκτιμήσουν την στάση τους στις 4/1/2019, το πιθανότερο σενάριο είναι η 15η αγωνιστική να διεξαχθεί το τριήμερο 12-13-14/1 ολοκληρώνοντας τον 1ο γύρο του πρωταθλήματος, το οποίο θα συνεχιστεί κανονικά και θα ολοκληρωθεί μια εβδομάδα αργότερα από τον αρχικό προγραμματισμό

Κάθετα αντίθετη για εμβόλιμη αγωνιστική η Nova

Αθλητισμός, Ποδόσφαιρο, Πρώτο Θέμα |