Γιορτινό τραπέζι …από τον Δήμο Βόλου

Σήμερα, Κυριακή, 23 Δεκεμβρίου, στις 7 το απόγευμα πραγματοποιείται,από τον Δήμο Βόλου το γιορτινό τραπεζι … μπροστά από τον περίβολο του Αγίου Νικολάου κάτι που γίνεται παραδοσιακά την τελευταία πενταετία για όλους τους δημότες.
Εχουν εξασφαλιστεί περί τις 3.000 μερίδες φαγητού που ο ίδιος ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος και οι δημοτικοί σύμβουλοι θα προσφέρουν στους δημότες, ανταλλάσσοντας παράλληλα ευχές για καλά Χριστούγεννα.
Ο γιορτινός μπουφές θα είναι πλούσιος και θα περιλαμβάνει πλήρες μενού: σαλάτες, πίτσες, κρέπες, σουβλάκια, μπιφτέκια, πανσέτες, λουκάνικα και συνοδευτικά, όπως ρύζι και πατάτες, αλλά και γλυκά, άφθονο κρασί και τσίπουρο. Μαζί με τον Δήμο Βόλου «συμπράττουν» για το στρώσιμο του τραπεζιού 50 επιχειρήσεις της πόλης. Το… σερβίρισμα θα ξεκινήσει στις 7 το απόγευμα.
Το γιορτινό τραπέζι θα πλαισιωθεί και μουσικά. Στο προαύλιο του Ιερού Ναού του Αγίου Νικολάου και στη σκηνή που έχει στηθεί, τον «λόγο» θα έχει μουσικό συγκρότημα, που θα παίζει λαϊκά τραγούδια, ενώ θα υπάρχουν και χορευτικά.Παράλληλα εμφάνιση στην περιοχή θα πραγματοποιηθεί και από το «Μουσικό Φορτηγό», το πρωτότυπο κινούμενο όχημα που μεταφέρει μπάντες στις περιοχές του κέντρου της πόλης διασκεδάζοντας το κοινό και δίνοντας «φωνή» σε τοπικά εναλλακτικά μουσικά σχήματα.

Γιορτινό τραπέζι …από τον Δήμο Βόλου

Μαγνησία, Πρώτο Θέμα |