Αναβολή στο Αιγινιακός – Βόλος ΝΠΣ και άλλα 2 ματς

Η κακοκαιρία… χτύπησε και τη Β’ Εθνική. Τρεις αναμετρήσεις που ήταν προγραμματισμένες για τις 15.00 της Κυριακής (6/1) αναβλήθηκαν λόγω χιονιά.
Ραντεβού για του Αη-Γιαννιού έδωσαν και Αιγινιακός και Βόλος ΝΠΣ, καθώς στο γήπεδο «Γιάννης Παραλυκίδης» στο Αιγίνιο η κατάσταση είναι… κατάλευκη.
Ο διαιτητής της αναμέτρησης επιθεώρησρ τον αγωνιστικό χώρο και διαπίστωσε ότι είναι ακατάλληλος για τη διεξαγωγή του ματς. Δοκίμασε την μπάλα πάνω στο χιόνι και αποχώρησε
Έτσι, έκλεισε το φύλλο αγώνα και, βάσει ΚΑΠ, οι δύο ομάδες θα βρεθούν ξανά στο γήπεδο την ίδια ώρα τη Δευτέρα (7/1). Η διαδικασία θα επαναληφθεί και αν η εικόνα έχει βελτιωθεί θα γίνει το ματς, αλλιώς η διοργανώτρια θα ορίσει νέα ημερομηνία.
Για τον ιδιο λογο δεν γίνονται οι αναμετρήσεις ανάμεσα στη Δόξα Δράμας και την Α.Ε. Καραϊσκάκης, με το γήπεδο να είναι καλυμμένο με χιόνι όπως και στο Απόλλων Πόντου – Αήττητος Σπάτων με τον παρατηρητή του αγώνα, να τονίζει ότι θα πρέπει ο Δήμος και η ομάδα να κάνουν όλες τις απαιτούμενες ενέργειες ώστε το ματς να διεξαχθεί την ίδια ώρα τη Δευτέρα.

Αναβολή στο Αιγινιακός – Βόλος ΝΠΣ και άλλα 2 ματς

Αθλητισμός, Ποδόσφαιρο, Πρώτο Θέμα |