Ενός λεπτού σιγή για τον Σάλα σε Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ

Η απώλεια του Εμιλιάνο Σάλα έχει σοκάρει το ποδόσφαιρο και όχι μόνο. Ο θάνατός του επιβεβαιώθηκε επίσημα στις 7 Φεβρουαρίου όταν αναγνωρίστηκε η σορός του μετά την πτώση του αεροσκάφους που τον μετέφερε στο Κάρντιφ στο κανάλι της Μάγχης στις 21 Ιανουαρίου.
Η ΟΥΕΦΑ συμμετέχει στο πένθος και, όπως ανακοινώθηκε την Τρίτη (12/2), πριν από κάθε ματς του Τσάμπιονς Λιγκ και του Γιουρόπα Λιγκ αυτή την εβδομάδα θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του.
Ο πρόεδρος της ΟΥΕΦΑ, Αλεξάντερ Τσέφεριν, εξέφρασε με δήλωσή του τα συλλυπητήριά του στους οικείους του και ζήτησε από άπαντες να τιμήσουν τη μνήμη του.
«Εκ μέρους όλων στην ΟΥΕΦΑ, θα ήθελα να εκφράσω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους αγαπημένους του Εμιλιάνο Σάλα για την απώλειά τους. Είμαι βαθιά θλιμμένος που η ζωή του στερήθηκε τόσο βίαια σε τόσο νεαρή ηλικία και παροτρύνω τους φιλάθλους σε όλη την Ευρώπη να αποτίσουν φόρο τιμής στη μνήμη του τις επόμενες ημέρες».
H OYEΦΑ αφήνει στη διακριτική ευχέρεια των συλλόγων αν το επιθυμούν να φορέσουν μαύρα περιβραχιόνια στις διοργανώσεις της αυτή την εβδομάδα στη μνήμη του Αργεντινού.

Ενός λεπτού σιγή για τον Σάλα σε Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ

Αθλητισμός, Ποδόσφαιρο |