Πολύ ευχάριστα τα νέα από τον Ημιμαραθώνιο Βόλου

Η διοργάνωση του 5ου Ημιμαραθωνίου Βόλου είναι στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ήδη είναι ιδιαίτερα σημαντικό το ποσό που έχει συγκεντρωθεί και θα δοθεί στην Κιβωτό του Κόσμου, παράρτημα Βόλου από τις συμμετοχές των αγώνων που έχουν καταχωρηθεί.
Υπενθυμίζεται ότι ένα ευρώ από κάθε συμμετοχή θα δοθεί στην Κιβωτό του Κόσμου, παράρτημα Βόλου και μάλιστα ως κατώτερο όριο συμμετοχών στους αγώνες του Ημιμαραθωνίου και των 5 χιλιομέτρων τέθηκε ο αριθμός των 2.000 δρομέων, και αυτό σημαίνει ότι αν οι συμμετοχές θα είναι λιγότερες θα δοθούν στη Κιβωτό οπωσδήποτε 2.000 ευρώ, ενώ αν είναι περισσότερες θα δοθεί και το επιπλέον ποσό.
Διοργανωτές είναι ο Σύλλογος Δρομέων Βόλου, ο ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ και η Περιφέρεια Θεσσαλίας. Πολύτιμη βοήθεια προσφέρει η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας. Η διοργάνωση ευχαριστεί όλους όσοι διαθέτουν τον πολύτιμο χρόνο τους και ετοιμάζουν έναν αγώνα που θα είναι καλύτερος από ποτέ, που θα μείνει σε όλους αξέχαστος!
Ο 5ος Ημιμαραθώνιος Βόλου θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20 Απριλίου το απόγευμα. Παράλληλα θα γίνει ο 26ος Δρόμος 5 χιλιομέτρων, ενώ οι μικροί μας φίλοι θα τρέξουν και θα διασκεδάσουν στη δική τους διαδρομή απόστασης 500 μέτρων. Οι εγγραφές γίνονται στο σάιτ του αγώνα voloshalfmarathon.gr, ενώ προς διευκόλυνση όσων βρίσκονται στον Βόλο, οι πληρωμές μπορούν να γίνονται και στο κατάστημα Aspirina, Δημητριάδος 160.
Η διοργάνωση παρουσίασε το τεχνικό t-shirt dri-fit βάρους 90 μόλις γραμμαρίων, διαφορετικό ανδρικό, διαφορετικό γυναικείο, που λάβει κάθε συμμετέχοντας στον Ημιμαραθώνιο και τον Δρόμο 5 χιλιομέτρων. Τις επόμενες ημέρες επίσης θα παρουσιαστούν τα ειδικά συλλεκτικά μετάλλια των δύο αγώνων που επέλεξε η Οργανωτική Επιτροπή του Ημιμαραθωνίου Βόλου για τον φετινό αγώνα. Σύντομα θα ανακοινωθούν οι διαφοροποιημένες διαδρομές των αγώνων που θα ισχύουν από φέτος και θα έχουν τις απαραίτητες αλλαγές ώστε να πάρουν πιστοποίηση από την IAAF και την AIMS.

Πολύ ευχάριστα τα νέα από τον Ημιμαραθώνιο Βόλου

Αθλητισμός, Άλλα αθλήματα, Μαγνησία |