Πολύ καλή η Τσιόβολου στο Παγκόσμιο , επιτυχίες ΕΟΣ Βόλου στη Ρουμανία και στο Βίτσι

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η Τσίοβολου Μένια στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νεανίδων Αλπικού σκι που διεξάγεται στη Val di Fassa της Ιταλίας . Η Μένια στο αγώνισμα της γιγαντιαίας τεχνικής κατάβασης κατετάγη 62η ανάμεσα από 115 αθλήτριες που συμμετείχαν στον αγώνα σημειώνοντάς μια πολύ καλή επίδοση , ενώ στο αγώνισμα της τεχνικής κατάβασης δε κατάφερε να τερματίσει .

Σημαντικές επιτυχίες είχε ο ΕΟΣ Βόλου και στη Ρουμανία . Αυτή τη φορά σε διεθνείς αγώνες παίδων κορασίδων Αλπικού σκι όπου οι αθλητές μας σημείωσαν πολύ καλά αποτελέσματα . Η Καλτσογιάννη Ρεγγίνα κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στη τεχνική κατάβαση Κ1 (U14) και ο Παπακρίβος Βασίλης ήταν 5ος στο ίδιο αγώνισμα στην αντίστοιχη κατηγορία των αγοριών . Ακόμη η Καλτσογιάννη Μαρία Νικολέτα και ο Ασβεστάς Δημήτρης ήταν 6η και 7ος αντίστοιχα στις κατηγορίες K2 και Π2 (U16) της τεχνικής κατάβασης επίσης . Ο Βουγιούκας Απόστολος ήταν 7ος και η Δημητρώφ Ευριδίκη 10η στο ίδιο αγώνισμα ένω η Άννα Ασβεστά ήταν 9η στην κατηγορία της στη γιγαντιαία τεχνική κατάβαση .
Τέλος , την 3η θέση στο Κύπελλο Ελλάδος Χιονοσανίδας , στο αγώνισμα του γιγαντιαίου σλάλομ , κατέλαβε την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου ο αθλητής του συλλόγου μας Ζαρκάδας Αναστάσιος. Οι αγώνες ήταν παράλληλα και διεθνείς έτσι ο αθλητής μας κατετάγη 6ος στον διεθνή αγώνα . Οι αγώνες διεξήχθησαν στο Χιονοδρομικό Κέντρο του Βιτσίου Καστορίας από 8 έως 10 Φεβρουαρίου.
Το ΔΣ και η Τεχνική Επιτροπή Χιονοδρομίας του ΕΟΣ Βόλου συγχαίρει τους αθλητές και τους προπονητές τους για τις επιτυχίες και τους εύχεται ανάλογες επιτυχίες στο μέλλον.

Πολύ καλή η Τσιόβολου στο Παγκόσμιο , επιτυχίες ΕΟΣ Βόλου στη Ρουμανία και στο Βίτσι

Αθλητισμός, Άλλα αθλήματα, Πρώτο Θέμα |