Σε ξενώνα απο το Νεοχώρι Πηλίου 3 βραβεία στα Greek Hospitality Awards 2019

Τρία βραβεία απέσπασε το Αρχοντικό Μυτιληναίου – Σκρετάϊον / Archontiko Mytilineou – Skretaion της οικογένειας Χάλαρη- Mattoso που βρίσκεται στο Νεοχώρι Πηλίου στα Greek Hospitality Awards 2019 : “Το Αρχοντικό Μυτιληναίου διαγωνίσθηκε στα Greek Hospitality Awards 2019 και διακρίθηκε ανάμεσα στα καλύτερα ξενοδοχεία της Ελλάδας.


Είμαστε χαρούμενοι για το έργο που προσφέρουμε και θεωρούμε πως βάζουμε επάξια το λιθαράκι μας στο τουριστικό προϊόν της χώρας μας.
Έπειτα από αυτά τα βραβεία, αισθανόμαστε ότι έχουμε πλέον μεγαλύτερη ευθύνη στο να προσφέρουμε προς τους επισκέπτες μας αξιόλογες υπηρεσίες, ικανοποιώντας όλες τις ανάγκες και τις προσδοκίες στον κάθε έναν ξεχωριστά.


Με μεγάλη μας τιμή σας παρουσιάζουμε τις κατηγορίες των βραβείων και τα αποτελέσματα:
– Best Greek Hotel Breakfast, Gold
– Best Greek Hotel Tailor Made Experience, Silver
– Best Greek Excellence in Service Hotel, Bronze


Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους μας βοήθησαν με την ψήφο τους, ώστε να υπερψηφιστεί το Αρχοντικό, την κριτική επιτροπή, οι οποίοι έδωσαν την απαραίτητη προσοχή στις πληροφορίες που τους παραθέσαμε και φυσικά στο προσωπικό μας που με την σκληρή του εργασία και επιμονή κρατάει το επίπεδο των υπηρεσιών μας υψηλό.


Συνεχίζουμε την προσφορά μας με το ίδιο πνεύμα που μας οδήγησε μέχρι εδώ, προσπαθώντας πάντα για το καλύτερο”!
Το Αρχοντικό Μυτιληναίου – Σκρετάϊον, βρίσκεται σε προνομιακή θέση στο Νεοχώρι μόλις λίγα μέτρα από την κεντρική πλατεία του χωριού και ο επισκέπτης μπορεί να το εντοπίσει εύκολα ακολουθώντας το παραδοσιακό πέτρινο καλντερίμι με κατεύθυνση το βουνό. Η θέα από το Αρχοντικό μαγεύει το μάτι και αιχμαλωτίζει τον νου, καθώς κοιτάζει επιβλητικά προς τον Παγασητικό Κόλπο. Η θέση του, δίνει την δυνατότητα να απολαύσουν τον ήλιο καθ’ολη την διάρκεια της ημέρας. Από την ώρα της απαλής ανατολής μέχρι την ώρα της ρομαντικής δύσης του ηλίου.

Σε ξενώνα απο το Νεοχώρι Πηλίου 3 βραβεία στα Greek Hospitality Awards 2019

Θεσσαλία, Μαγνησία, Πρώτο Θέμα |