«Σφράγισε» το «εισιτήριο» για το φάιναλ φορ της Euro League ο Ολυμπιακός

Την πρόκρισή της στο φάιναλ φορ του γυναικείου Champions League υδατοσφαίρισης εξασφάλισε η ομάδα του Ολυμπιακού, μετά τη σημερινή της νίκη με 10-6 επί της Σεν Αντρέου στο «Πέτρος Καπαγέροφ».
Οι «ερυθρόλευκες» ήταν ανώτερες σε όλα τα οκτάλεπτα του δεύτερου προημιτελικού και, σε συνδυασμό με το 16-7 της πρώτης αναμέτρησης στην Καταλονία πριν δύο εβδομάδες, πήραν πανηγυρικά το «εισιτήριο» για την καταληκτική φάση της διοργάνωσης μετά από δύο χρόνια.
Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με 2-0 και 3-1 με Τσουκαλά και Έγκενς. Η Σεντ Αντρόυ μείωσε 3-2 στην παίκτρια παραπάνω και η Πλευρίτου έκανε το 4-2 του πρώτου οκταλέπτου.
Με το ξεκίνημα του δευτέρου οκταλέπτου, η Σαντ Αντρέου μείωσε σε 4-3, όμως οι Πλευρίτου και Μπάνκλινγκ έφεραν το 6-3 στην ολοκλήρωση του ημιχρόνου.
Ο Ολυμπιακός έφτασε τη διαφορά στα +4 με την Ελευθεριάδου και «καθάρισε» την πρόκριση. Οι «ερυθρόλευκες» έφτασαν στο 9-4 με την Αβραμίδου και η Γιάσκοβιτς διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.
Τα οκτάλεπτα: 4-2, 2-1, 2-1, 2-2
Ολυμπιακός: Σταματοπούλου, Πλευρίτου Ε. 1, Έγκενς 2, Ελευθεριάδου 2, Μανωλιουδάκη, Αβραμίδου 1, Πλευρίτου Μ., Γκόφερς, Μπάκλινγκ, Πλευρίτου Β., Τσουκαλά, Μυριοκεφαλιτάκη, Δουρέκα

«Σφράγισε» το «εισιτήριο» για το φάιναλ φορ της Euro League ο Ολυμπιακός

Αθλητισμός, Άλλα αθλήματα |