Δυσαρέσκεια του Ολυμπιακού Β. για το θέμα της αναδιάρθρωσης

 

Δυσαρέσκεια του Ολυμπιακού Β. για το θέμα της αναδιάρθρωσης. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρονται τα εξής:
«Το ΔΣ του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 εκφράζει την έντονη δυσαρέσκεια και εναντίωση του για τις σημερινές εξελίξεις σχετικά με την αναδιάρθρωση των κατηγοριών του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.
Η σχεδιαζόμενη προς ψήφιση αναδιάρθρωση πλήττει καίρια τα συμφέροντα της ομάδας μας η οποία ένα βήμα πριν την αγωνιστική της άνοδο στην δεύτερη στη τάξη κατηγορία, θα αναγκαστεί ουσιαστικά να συμμετάσχει και την επόμενη αγωνιστική περίοδο στην ίδια που αγωνίζεται τώρα.
Το ΔΣ του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 που εκπροσωπεί τις χιλιάδες των οπαδών και φίλων του συλλόγου μας και μεταφέροντας την αγωνία και την αγανάκτηση τους θέτει τα παρακάτω ερωτήματα:
Θα ψηφίσουν οι τοπικοί βουλευτές την τροπολογία που θα καταθέσει ο κ.Βασιλειάδης που πλήττει τα συμφέροντα της ομάδας μας;
Η διοίκηση της ΕΠΣΘ θα υποστηρίξει τα συμφέροντα των αδικούμενων ομάδων που είναι μέλη της;
Ο φίλαθλος κόσμος της ομάδας μας βίωσε στο παρελθόν την εξαφάνιση του ποδοσφαιρικού τμήματος από ωμή πολιτική παρέμβαση και «τιμώρησε» τους πολιτικούς και αθλητικούς παράγοντες που δεν αντέδρασαν σε αυτή την κατάφωρη αδικία.
Να είναι όλοι βέβαιοι ότι θα το επαναλάβει.
Ελπίζουμε την ύστατη ώρα κάποιοι να αφουγκραστούν την αγανάκτηση του κόσμου μας και να ορθώσουν το ανάστημα τους ώστε να πρυτανεύσει η λογική και το δίκαιο για το καλό του τοπικού, αλλά και γενικότερα του επαρχιακού ποδοσφαίρου και όχι τα συμφέροντα των λίγων.
ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ»
Θυμίζουμε οτι με το νέο πλάνο, οι 12 ομάδες που θα πάρουν το εισιτήριο ανόδου για τη Football League, ουσιαστικά θα παραμείνουν στην 3η τη τάξει εθνική κατηγορία.
Οι αντιδράσεις ολης της περιφέρειας εστιάονται στο οτι :
Όσα σωματεία της Γ’ Εθνικής προβιβαστούν, πρακτικά θα μείνουν στην ίδια κατηγορία.
Όσα παραμείνουν, θα χάσουν μια κατηγορία.
Συνεπώς οι κατηγορίες τη νέα σεζόν με τα μέχρι τώρα δεδομένα θα έχουν την εξής μορφή:
Super League – 14 ομάδες
Super League 2 – 12 ομάδες
Football League – 14 ομάδες
Γ’ Εθνική – 106 ομάδες

Δυσαρέσκεια του Ολυμπιακού Β. για το θέμα της αναδιάρθρωσης