Ανακοίνωση Δ.Ε. της Νίκης

Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 συγχαίρει την ομάδα του Θεσπρωτού για την δίκαιη επικράτηση του στους δύο μεταξύ μας αγώνες και την κατάκτηση της ανόδου στη Football League. Του ευχόμαστε καλή πορεία στις νέες του υποχρεώσεις. Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη διοίκηση του Θεσπρωτού για τη άψογη φιλοξενία της.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλουμε να πούμε στους φιλάθλους μας που συμπαραστάθηκαν στην ομάδα τόσο στο Πανθεσσαλικό, όσο και στο εκτός έδρας παιχνίδι, στην Ηγουμενίτσα.
Συγχαρητήρια στους διαιτητές των δύο αγώνων μπαράζ κ.κ. Νεοφυτιάδη και Αγγελάκη καθώς και τους βοηθούς τους για τις άψογες διαιτησίες τους.
Καταγγελία
Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 σε αντιθεση με την άψογη φιλοξενία που δέχτηκε η αποστολή της ομάδας καταγγέλλει την ωμή και απρόκλητη επίθεση που δέχθηκε το σύνολο των φιλάθλων μας απο τις δυνάμεις της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσπρωτίας.
Επίσης καταγγέλλει τον ποδοσφαιριστή του Θεσπρωτού Σουλιώτη που η απαράδεκτη συμπεριφορά του εξόργισε τους πάντες και θεωρούμε οτι υπηρξε η αιτία των όσων θλιβερών συνέβησαν κατά των φιλάθλων μας.
Η ΔΕ επιφυλάσσεται να απαντήσει με ένδικα μέσα για τα οσα απαράδεκτα έγιναν προχτές κατά τη διάρκεια του αγώνα στις εξέδρες του γηπέδου του Θεσπρωτού.

Ανακοίνωση Δ.Ε. της Νίκης