Απορρίφθηκε η προσφυγή του ΠΑΣ Γιάννινα!

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ απέρριψε την προσφυγή της γιαννιώτικης ΠΑΕ κατά της Super League για την επικύρωση της βαθμολογίας.
Κατά συνέπεια, δεν αλλάζει κάτι στον βαθμολογικό πίνακα της Super League, ούτε και στις ομάδες που υποβιβάστηκαν από αυτή.
Η ανακοίνωση
Το Διαιτητικό Δικαστήριο, κατά την τελευταία του συνεδρίαση, έλαβε την ακόλουθη απόφαση.
– Συνεκδικάζει
α) την από 10.05.2019 και με αριθμό πρωτοκόλλου ΕΠΟ 17483/13.05.2019 προσφυγή της εδρεύουσας στα Ιωάννινα (στο Π.Ε.Α.Κ.Ι. Ανατολής Ιωαννίνων) και εκπροσωπούμενης νόμιμα ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία Π.Α.Ε. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, για την ακύρωση της από 09.05.2019 αποφάσεως του Διοικητικού Συμβουλίου του καθού η προσφυγή, εδρεύοντος στο Μαρούσι Αττικής (οδός Μεσογείων αριθμ. 174) και εκπροσωπούμενου νόμιμα, Συνεταιρισμού Περιορισμένης Ευθύνης με την επωνυμία «ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ ΕΛΛΑΔΑΣ Συν. Π.Ε.», περί επικυρώσεως της βαθμολογίας του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Α΄ εθνικής κατηγορίας (Super League) αγωνιστικής περιόδου 2018 / 2019,ως προς το σκέλος που επικυρώνει τον απ΄ ευθείας υποβιβασμό τριών (3) ομάδων στην κατώτερη κατηγορία, κλπ και
β) την από 14.05.2019 και με αριθμό πρωτοκόλλου ΕΠΟ 17741/14.05.2019 προσεπίκληση του καθού η προσφυγή, εδρεύοντος στο Μαρούσι Αττικής (οδός Μεσογείων αριθμ. 174) και εκπροσωπούμενου νόμιμα, Συνεταιρισμού Περιορισμένης Ευθύνης με την επωνυμία «ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ ΕΛΛΑΔΑΣ Συν. Π.Ε.» κατά της ενταύθα εδρεύουσας (Πάρκο Γουδή) και εκπροσωπούμε-νης νόμιμα, ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας (τριτοβάθμιου αθλητικού σω-ματείου) με την επωνυμία «Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία / Ε.Π.Ο.».
– Δέχεται τυπικά την προσεπίκληση.
– Απορρίπτει την προσφυγή.

Απορρίφθηκε η προσφυγή του ΠΑΣ Γιάννινα!

Αθλητισμός, Ποδόσφαιρο |