Γενική Συνέλευση στις 12 Ιουνίου για τον Ολυμπιακό Βόλου

Ο Ολυμπιακός Βόλου θα αγωνιστεί την ερχόμενη σεζόν στη Β’ Εθνική και αυτό σημαίνει βέβαια ότι θα πρέπει να συσταθεί νέα ΠΑΕ.
Το εν λόγω θέμα θα συζητηθεί στις 12 Ιουνίου, όταν δηλαδή θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη και σε μια απόφαση που ελήφθη από το Διοικητικό Συμβούλιο
Ζητούμενο, βέβαια, είναι και το ποια άτομα θα αναλάβουν να τρέξουν την ομάδα στην επιστροφή τις στις επαγγελματικές κατηγορίες, κάτι που επίσης θα αποτελέσει αντικείμενο συζήτησης στη Γ.Σ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Καλούνται τα μέλη του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 σε Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019 και ώρα 18.00 στο ξενοδοχείο PARK.
Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι
1) Εκλογή προέδρου και Γραμματέα της συνέλευσης.
2) Σύσταση ΠΑΕ
3) Καθορισμός ύψους Μετοχικού Κεφαλαίου και τιμής μετοχής.
4) Ορισμός ονομασίας τίτλου της υπό σύστασης ΠΑΕ
5) Εκλογή πενταμελούς επιτροπής αρμόδιας για την σύσταση της ΠΑΕ.
Δικαίωμα συμμετοχής στην Γενική Συνέλευση έχουν τα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη.
Σε περίπτωση μη απαρτίας η επαναληπτική Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα και στον ίδιο χώρο στις 19.00».
Επιχειρηματίας εκτός Βόλου, ο οποίος έχει ασχοληθεί και στο παρελθόν με το ποδόσφαιρο (ακούστηκαν τα ονόματα Γιαλιά-Μπαταγιάννη-Βρέτζου-Πλεξίδα-Δρόσου) λέγεται πως έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον να αναλάβει το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της υπό σύσταση ΠΑΕ του Ολυμπιακού Βόλου

Γενική Συνέλευση στις 12 Ιουνίου για τον Ολυμπιακό Βόλου