Η ΕΡΤ δεν έχει χρήματα για τη Super League 2

Στον αέρα βρίσκεται η Super League 2, αφού μετά από συνάντηση της Λίγκας με τον διευθ. σύμβουλο της ΕΡΤ, ξεκαθαρίστηκε ότι η δημόσια τηλεόραση δεν έχει τα χρήματα για τα τηλεοπτικά της κατηγορίας.
Ετσι στο κενό φαίνεται πως πέφτει η ιδέα Βασιλειάδη για τη Super League 2 μετά την αναδιάρθρωση, αφού η δημόσια τηλεόραση που θα στήριζε με τα χρήματα από τα τηλεοπτικά τη νέα κατηγορία, δεν έχει διαθέσιμα κεφάλαια να το κάνει.
Αυτό βγήκε από τη συνάντηση των εκπροσώπων της Λίγκας με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΡΤ, ο οποίος τους ξεκαθάρισε ότι δεν έχει γίνει εκταμίευση του ποσού που είχε προαναγγελθεί.
Η ενημέρωση της Super League 2 αναφέρει: «Συνάντηση με τον κο Ιωάννη Δρόσο, πραγματοποίησε σήμερα επιτροπή της Super League 2, αποτελούμενη από τον πρόεδρο της Διοργανώτριας Λεωνίδα Λεουτσάκο και τους κ.κ. Κολοκυθά, Μονεμβασιώτη, Ροκάκη, Χριστοβασίλη, Οταπασίδη και Λυχναρά.
Η επιτροπή έκρινε πως ήταν ορθότερο να προηγηθεί η συνάντηση με τον Πρόεδρο της ΕΡΤ και στη συνέχεια να έρθει σε επαφή με τον κο Βασιλειάδη, με τον οποίο ακύρωσε το σημερινό της ραντεβού και το μετέφερε για τη Δευτέρα 1/7 και ώρα 13.30.
Το συμπέρασμα που προέκυψε μετά την πολύωρη συνάντηση με τον κο Δρόσο, είναι πως στα ταμεία της ΕΡΤ δεν υπάρχουν χρήματα για την υπό σύσταση κατηγορία, καθώς δεν έχει γίνει καμία εκταμίευση του προαναγγελθέντος ποσού. Κατόπιν αυτού, το προσεχές πρωτάθλημα βρίσκεται στον αέρα.
Ως εκ τούτου, η επιτροπή αποφάσισε να αναβάλλει εκ νέου την προγραμματισμένη συνάντηση της Δευτέρας 1.30 μ.μ. με τον κο Βασιλειάδη, θεωρώντας πως ο Υφυπουργός Αθλητισμού δεν μπορεί να επέμβει περαιτέρω».

Η ΕΡΤ δεν έχει χρήματα για τη Super League 2