Μπέος: «Με το στόμα δεν υπάρχουν συμφωνίες, δεν φεύγει από την πόλη ο Βόλος»

Δεν επιβεβαιώνει τα περί συμφωνιών ανάμεσα σε Ηρακλή και ΝΠΣ Βόλο για το ΑΦΜ. Διαψεύδει ο Αχιλλέας Μπέος τα όσα ειπώθηκαν από τον Τομ Παπαδόπουλο περί εξαγοράς του ΑΦΜ του ΝΠΣ Βόλου από τον Ηρακλή, επισημαίνοντας ότι με το στόμα δεν υπάρχουν συμφωνίες. Επίσης, τονίζει ότι δεν θα φύγει από την πόλη η ομάδα της Μαγνησίας.
Αναλυτικά όσα δήλωσε στον «Arena FM» ο Δήμαρχος Βόλου:
«Οφείλω να πω δύο πράγματα τα οποία δεν θα επιτρέψουν και περαιτέρω συζήτηση. Ως Δήμαρχος του Βόλου πήρα θέση και απάντησα ώστε να μην συνεχιστεί μια κατάσταση που δεν κάνει καλό σε κανέναν και κυρίως στον Ηρακλή που είναι μια ιστορική ομάδα που ταλαιπωρείται τα τελευταία χρόνια αδίκως.
Εγώ τον Τομ Παπαδόπουλο δεν τον γνώριζα, βρεθήκαμε μέσω ενός κοινού γνωστού στην Αθήνα και στο Βόλο. Με το στόμα δεν υπάρχουν συμφωνίες, εγώ σας λέω ότι δεν έχουμε κάνει καμία συμφωνία και έχω ξεκαθαρίσει ότι η ομάδα δεν φεύγει από την πόλη. Τώρα αν οι μέτοχοι της ομάδας αποφασίσουν μετά από χρόνια να αλλάξει έδρα η ομάδα δεν μπορώ να το ξέρω.
Ο Τομ Παπαδόπουλος έχει εκτεθεί σε μια μερίδα κόσμου και δέχεται έντονη πίεση, οπότε χρησιμοποιεί την επαφή που είχαμε για να μην του επιτεθεί ο κόσμος. Τον Παπαδόπουλο πριν ασχοληθεί με τον Ηρακλή δεν τον ήξερε κανένας τώρα τον γνωρίζει όλη η Ελλάδα. Έδωσε αρκετά λεφτά στην ομάδα αλλά απέτυχε.
Το θέμα του Βόλου είναι ξεκαθαρισμένο. Το εαν πουληθεί η ομάδα θα εξαρτηθεί από τους μεγαλομέτοχους της αλλά το αν θα φύγει από την πόλη θα εξαρτηθεί από εμένα. Ο Ηρακλής θα πρέπει να πορευτεί με τους δικούς του ανθρώπους και ξέρω ότι έχει ικανούς ανθρώπους.
Ο Ηρακλής χρειάζεται έναν άνθρωπο με τρέλα και γνώση ώστε να βρει το δρόμο του, δεν χρειάζεται τα πολλά εκατομμύρια».

Μπέος: «Με το στόμα δεν υπάρχουν συμφωνίες, δεν φεύγει από την πόλη ο Βόλος»

Αθλητισμός, Ποδόσφαιρο |