Γράφας και επίσημα στον Ολυμπιακό Βόλου

Από τη γραμματεία του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ολυμπιακού Βόλου ανακοινώνονται τα παρακάτω:
Ο προπονητής που επέλεξε η ομάδα μας για να την οδηγήσει την πρώτη της χρονιά της επανόδου της στις επαγγελματικές κατηγορίες είναι ο Θωμάς Γράφας.

Ο Αθηναίος τεχνικός γεννήθηκε στις 10/02/1970 και η πρώτη του ομάδα, ως προπονητής, ήταν το Αιγάλεω στη Β’ Εθνική κατηγορία την περίοδο 2009-10. Στη συνέχεια εργάστηκε στην Κηφισιά (Γ’ Εθνική), ενώ όλες οι υπόλοιπες ομάδες που δούλεψε ήταν επιπέδου Φούτμπολ Λιγκ και Σούπερ Λιγκ (Βέροια).
Συγκεκριμένα εργάστηκε στον Ηρακλή Ψαχνών την περίοδο 2013-14, οδηγώντας την ομάδα της Εύβοιας στα πλέιοφ του πρωταθλήματος της Φούτμπολ Λιγκ.
Επόμενος σταθμός της καριέρα του ήταν ο Απόλλων Καλαμαριάς, ακολούθησε η ΑΕΛ, ο Περικός, τα Χανιά, ενώ την χρονιά 2016-17 ανέλαβε προπονητής της Βέροιας στη Σούπερ Λιγκ (κάθισε σε 14 παιχνίδια στον πάγκο της). Την επόμενη αγωνιστική περίοδο δούλεψε στη Σπάρτη, ενώ τα δύο τελευταία χρόνια εργάστηκε στον ΑΟ Τρίκαλα.
Ο Ολυμπιακός Βόλου καλωσορίζει τον Θωμά Γράφα στη μεγάλη «ερυθρόλευκη» οικογένεια και του εύχεται πολλές επιτυχίες με την ομάδα.

Γυμναστής της ομάδας θα είναι ο ΠαναγιώτηςΤσιγαρίδας
Ο Παναγιώτης Τσιγαρίδας γεννήθηκεστις 3 Νοεμβρίου του 1992 . Είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ Αθηνών με ειδικότητα στην προπονητική ποδοσφαίρου με εξειδίκευση την προπονητική Φυσική Κατάσταση Ποδοσφαίρου.
Είναι απόφοιτος Μεταπτυχιακού προγράμματος Οργάνωση και Διοίκηση του Αθλητισμού ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής και Κάτοχος διπλώματος UEFAC’.
Προηγούμενη εργασιακή εμπειρία σε ΠΑΕ Αχαρναϊκός , ΠΑΕ Άλιμος , ΠΑΕ Ιωνικός , στη Μικτή Ομάδα Νέων Πειραιά ενώ είναι Υπεύθυνος Εργοφυσιολόγος στην Athlometrix.
Ο Ολυμπιακός Βόλου καλωσορίζει τον ΠαναγιώτηΤσιγαρίδα στη μεγάλη «ερυθρόλευκη» οικογένεια και του εύχεται πολλές επιτυχίες με την ομάδα.

Προπονητήςτερματοφυλάκων θα είναι ο Γιάννης Γεωργιάδης
Γεννημένος στην Δ. Γερμανία το 1964 στο Βαιμπλίγκεν της Στουτγκάρδης , είναι παντρεμένος με 2 παιδιά. Είναι προπονητής Ποδοσφαίρου με δίπλωμα UEFAB’ και στις ομάδεςεργάζεται ως προπονητής τερματοφυλάκων.
Ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του από την Ακαδημία του Πανδραμαικού και την Ανδρική ομάδα στη Δ΄Εθνική. Επόμενηομάδαήταν ο ΟρφέαςΕλευθερούπολης Καβάλας στην Γ’ Εθνική , ακολούθησε η ΑΠΣ Ζάκυνθος και η ΑΕΛ Καλλονής στην Β’Εθνική και μετά ο ΑΟ Παλαιοχώρας Χανίων στην Γ’ Εθνική.
Έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων επάνω στην εκγύμναση των τερματοφυλάκων στην Ελλάδα και τα τελευταία 2 χρόνια συμμετέχει στό Διεθνές σεμινάριο προπονητών τερματοφυλάκων στο Brzek της Πολωνίας στοInternationalGoalkeeperCoachingWorkshop.
Ο Ολυμπιακός Βόλου καλωσορίζει τον ΓιάννηΓεωργιάδη στη μεγάλη «ερυθρόλευκη» οικογένεια και του εύχεται πολλές επιτυχίες με την ομάδα.

Φροντιστές της ομάδας θα είναι οι Δημήτρης Παπαγιάννης και Ηλίας Πάνος
Τεχνικός Διευθυντής θα είναι ο Διονύσης Παππάς

Γράφας και επίσημα στον Ολυμπιακό Βόλου