ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΟΥ Γ.Σ. ΑΓΡΙΑΣ

Την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2019 θα γίνει η επίσημη έναρξη των προπονήσεων των μικρών τμημάτων του συλλόγου, όπως είχε προγραμματιστεί στο κλείσιμο της προηγούμενης χρονιάς.
Για τρεις ημέρες ΤΡΙΤΗ 3/9,ΤΕΤΑΡΤΗ 4/9 και ΠΕΜΠΤΗ 5/9/2019 και ώρες 17:30-20:30 θα πραγματοποιηθούν οι πρώτες προπονήσεις για τους αθλητές–τριες που συμμετείχαν και πέρυσι στο σύλλογο, ενώ παράλληλα θα γίνονται εγγραφές στον ίδιο χώρο. Όσοι ενδιαφερόμενοι γονείς θα ήθελαν να γνωρίσουν τους ανθρώπους του σωματείου, να ενημερωθούν και να δώσουν την ευκαιρία στα παιδιά τους να γευτούν την εμπειρία του basketball, δεν έχουν παρά να επισκεφθούν το χώρο των προπονήσεων τις παραπάνω ημέρες και ώρες. Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα: 6978080323 (Ρούσης Δημήτριος), 6972773882 (Σερμέτης Κων/νος), 6976977683 (Μπάλλας Μάριος).
Για τη νέα αυτή χρονιά έχει ήδη ανακοινωθεί και η λειτουργία τμήματος για κορίτσια ηλικίας 10-14 ετών, ενώ τα κορίτσια μικρότερης ηλικίας θα συμμετέχουν σε ανάμεικτα τμήματα. Η φετινή χρονιά είναι η δεύτερη για τις ακαδημίες και οι άνθρωποι του συλλόγου είναι αισιόδοξοι για την πορεία της και ευελπιστούν το Κλειστό Γυμναστήριο της περιοχής να γίνει το αθλητικό ‘’σπίτι’’ για όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά της Αγριάς αλλά και των γύρω περιοχών.
Καλή αθλητική χρονιά με πολλή υγεία και δύναμη σε όλες και όλους.

ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΟΥ Γ.Σ. ΑΓΡΙΑΣ

Αθλητισμός, Μπάσκετ |