Με Μπάγερν, Τότεναμ, Ερυθρό Αστέρα ο Ολυμπιακός

Δύσκολο το έργο του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League. Οι «ερυθρόλευκοι» κληρώθηκαν στον 2ο όμιλο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, εκεί όπου τους περίμεναν ήδη η Μπάγερν Μονάχου και η Τότεναμ. Λίγο αργότερα, προέκυψε και η ομάδα από το τελευταίο γκρουπ δυναμικότητας, με τον Ερυθρό Αστέρα να συμπληρώνει τον δεύτερο όμιλο.
Φυσικά, η Μπάγερν Μονάχου και η Τότεναμ φαντάζουν τα μεγάλα φαβορί για την κατάληψη των δύο πρώτων θέσεων του ομίλου, με τον Ολυμπιακό να… παλεύει για την τρίτη θέση με τον Ερυθρό Αστέρα. Ωστόσο, στο ποδόσφαιρο δεν μπορεί κανείς να προδικάσει την τύχη των Πειραιωτών από τώρα και μετά από τις εμφανίσεις που έχει κάνει στα προκριματικά της διοργάνωσης.

Ένας δυνατός όμιλος αλλά υπάρχει η δυνατότητα ο Ολυμπιακός να κυνηγήσει και να πάρει την τρίτη θέση που οδηγεί στο Europa League. Και από εκεί και πέρα η ομάδα να ψάξει και την υπέρβαση. Κάτι το οποίο έχει κάνει ξανά άλλωστε. Όπως πέρσι όποτε είχε αποκλείσει στους ομίλους του Europa League τη Μίλαν! Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν νικήσει στο Καραϊσκάκη με 3-1 και είχαν περάσει στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Αφήνοντας εκτός τον μεγάλο Ιταλικό σύλλογο.
Όσον αφορά το φετινό ταξίδι του Ολυμπιακού στην Ευρώπη, αυτό αρχίζει στις 18 Σεπτεμβρίου.Οι «ερυθρόλευκοι» πρώτο ματς έχουν την Τότεναμ στο Καραϊσκάκη!
Αναλυτικά το πρόγραμμα του Ολυμπιακού στον όμιλό τους στο Champions League…
1η αγωνιστική 18 Σεπτεμβρίου 19:55 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-Τότεναμ
2η αγωνιστική 1 Οκτωβρίου22:00 Ερυθρός Αστέρας-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
3η αγωνιστική 22 Οκτωβρίου22:00 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-Μπάγερν Μονάχου
4η αγωνιστική 6 Νοεμβρίου19:55 Μπάγερν Μονάχου-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
5η αγωνιστική 26 Νοεμβρίου 22:00 Τότεναμ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
6η αγωνιστική 11 Δεκεμβρίου22:00 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-Ερυθρός Αστέρας

Με Μπάγερν, Τότεναμ, Ερυθρό Αστέρα ο Ολυμπιακός